IRC-Galleria

Viikon tapa(h)tu(r)matTorstai 17.01.2008 20:57

Mjoop, elikkäs kerrataas mitä oon tällä viikollla (Viikko 3) tehnykkää...

MAANANTAI

Mjoop, kouluun kaheksaan ja siinä sitten bilsaa heti aamusta, vähän väsynyt olo jostain syystä.
Sitten siirrytään matikan luokkaan ja se on sitä samaa avaruusgeometriapaskaa mitä aina ja mistä ei oo sitten hyötyä nimeksikään.

Tämän jälkeen enkun luokkaan väsäilemään bverbikoetta joka meneekin sutjakkaasti ja helposti kuten yleensä, vieläkin väsynyt olo kuitenkin.

Yhteiskuntaopin tunnilla alan vasta heräilemään, piti tuoda jotkut ihme kauppalappuhommelit sille tunnille, mutta olin tehnyt omani pikkasen vikasuuntaan (^_^) noh, ei se mittää, sitten me vaan vertailtiin eri kauppojen tuotteiden hintoja yms yms.

Opon tunnilla alkoikin sitten riemu :DDD OPO jakoi meille vihdoinkin kaapit, sain kuin sainkin sen mopokypärä kaapin, myös pari muutakin meidän luokalta sai sen. (sampo jäi ilman xP)
opo oli ihan raivoissaan kun kaikki kaapit oli ollut joidenkin oppilaiden hienosäätämiä, ja niitä sitten olivat aukaisseet koko aamun. tähän se opon tunti sitten päättyikin, kaappien jakoon :)

Shitte, kaks tuntia äidinkieltä, varmaan rasittavimmat kaks tuntia koko päivänä, taas löllis sössöttämässä joka asiasta ja ei ollut halua tehdä yhtään mitään, mutta sain kuitenkin muutaman rivin kirja-arvostelua väsättyä.

Noh, nyt sitten koulu loppui ja kaikki lähti kotiisa. PAITSI MÄ!

juh, meillä taas jälleen se perus salivuoro omalla koululla 15-17. siellä oli pikkasen taas tylsää kun ei meinannut olla halua eikä hermoja tehdä mitään, kaiken lisäksi pari C luokan pässiä tulee sinne riehumaan omiaan ja niitä yritän saada rauhottumaan ja laittamaan niitä ei tarvittavia tavaroita takas varastoon.

noh, sitten loppujen lopuks laahustan bussiasemalle puolihikisenä lopputreeneistä, ja päivän päätteksi vielä se pieni bussinpahanen on täynnä ihmisiä ja joudun seisomaan käytällä asennossa johon ihmistä ei ole luotu.

Kotona sitten syön leipää ja juon hitusen juissia, sen jälkeen laittleen koneen päälle ja alan taas dataileen....illemmalla vähän voimatreeniä ja telkan toljottamista



TIISTAI

Mjeh, tämä aamu sopii meikäläiselle, yhdeksään kouluun, hihhei!

Aamulla on 2 tuntia enkkua joka alkaa taas verbikokeella joka taas (yllätys) menee helposti läpi. tunneilla on tavalliseen tapaan vähän porukkaa kun suurin osa lintsaa/nukkuu/jotain muuta kun on vähä kummallisia.

Enkun tuntien jälkeiselle yhteiskuntaopin tunnille alkaa jo tulla populaa, tosin niistäkin pari taas myöhässä, tunti kuluu esitelmöidessä jotain hintavertailukaavioita.

Kaksi amtikantuntia jätettiin pois koska lähdimme tavastialle syömään koulun toisen vuoden ravintolakokkien pöperöitä, siellä tarjottiin aluksi jotain vihersalaattia, pääruoaksi kanaa ja riisiä ja jälkiruoaksi kääretorttua jonka päällä kermavaahtoa ja helvetin pahanmakuinen kirsikka.

Tavastian reissun jälkeen lähdin kävelemään kaupunkiin ja ajattelin mennä torvisen kanssa parkouraamaan. noh, kyllähän lauri lähti mukaan mutta pienellä viiveellä, ensimmäisen soiton aikana sanoi tulevansa 30-45minuutin päästä, noh, lauri saapuikin sitten pienen puolentoista tunnin kylmäsä odottelun jälkeen :P

Oli vähän märkää jokapuolella, joten päätimme vain mennä treenailemaan jotain perusjuttuja kuten kättinousuja, tictaceja ja muuta sellaista. kirjastolla vähän käsilläseisontaakin.

Kotiin saavuin joskus kuuden ja seitsemän välillä.



KESKIVIIKKO

JES! viikon kivoin päivä koulun suhteen :D 2 tuntia valinnaista kuvista ja sen jälkeen 2 tuntia telinevoimistelua <3 telinevoimistelussa alkoi taas vähän pohje oikuttelemaan, mutta se meni nopeasti ohi. tuli kokeiltua bäkkäriäkin tuolta liikkasalin trampalta.

sen jälkeen oli sitten 2 tuntia bilsaa joiden aikana kerrattiin koealuetta ja tämmöstä, oli vähän levotonta oloa kyllä havaittavissa mutta asettui sekin sitten lopulta.

viimeinen, eli yhteiskuntaopin tunti olikin rauhallinen, puolet luokasta lintsasi koska LUULI että meilä olisi vapaa tunti :--DD siellä sitten väsättiin monistetta jonka sijainen antoi tehtäväksi. päästiinkin vähän aikaisemmin tuon väenvajauksen takia.

Päätin sitten tunnin loputtua kävellä kotiin kun bussin tuloss akestäisi taas koko päivä >_<


TORST.... joo jätän toiselle päivälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.