IRC-Galleria

duuniaSunnuntai 27.01.2008 20:57

Joop, elikkäs tänää sit siirrettii faijan kamoja sen asuntoo tuolta autotallista, alotettiin siinä kymmenen aikaan aamulla, saatiin kuskattua kaikki huonekalut sängystä tuoleihin ym pikkurojuun, sen jälkeen sitten käytii hakemassa jotain peruskamaa sinne kuten silityslautoja ja kaikkee, siinä yhden aikaan käytiin sitte syömässä, sen jälkeen mentiin kasaamaan ne pöydät ja muut isommat kamat kuten sänky ja kytkettiin telkkari kiinni ja nää DVD:t ja digipoksit. sitte isä heitit mut kotiin siinä 17:20 aikaan.


Mjooh, mitäs muuta, no mua pyydettiin tällä viikolla tekemään kuviskessa mun isosta kuvistyöstä (270x90cm) sellanen pieni kutsukortti koulun vihkijäisjuhliin, se iso työ tulee kuulemma sitten sinne lavan taakse. pitää kyllä pitää kiirettä sen työn kanssa, kun pitäs olla ennen hiihtolomaa, eli vois tulla joka päivä sit kahdeksaan kouluun niin saa viikossa 3 extratuntia sen ison työn tekemiseen, toivotaan että saan sen valmiiks ajoissa.


Eipä tässä muuta, huomenna taas salii treenaamaa ja viideltä kotiin, ja siellä katotaan onko postiin saapunu jo jonkkauspallot jotka tilasin.

Adios

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.