IRC-Galleria

Kauhee uni!!!Lauantai 16.09.2006 14:00

Joo, siis nukuin viimeyönä, sitte näin ihan karseeta unta. Olin koulussa, ja olin tehnyt jotain pahaa, sitten mua pyydettiin kuvisluokkaan jossa oli muut meiän luokkalaiset. Ja ne maalas seilä vesiväreillä.


Sitten opettaja selitti jotain mitä mä oon tehny, ja se pisti mut juomaan niitä vesiä niistä kipoista mihin kastetaan se pensseli. no, atteelin että eihän tää oo homma eikä mikään kun on noin pieniäkin noi kipot (ehkä 0.25 litraa) sitten aloin niitä juomaan ja kaikki likat oli siinä unessa sillai "Ewww.." ja jokunen oksensi en kyllä mainitse kuka. no sitten päästiin aika loppusuoralle, join siinä toiseksviimesistä kippoa tyhjäks, ja alko jo mahassa vähän tuntuun pahalta. Nio sitten päästään Antin pöytään (ana_conda), sillä on perkele sellanen vesisanko ja oon sillain että en tod juo tota, mutta ope vetäsee sähköruoskan jostain takastaskusta, ja alan ihan tuskissani juomaan sitä, mutta sit alan itkeen ku ei pysty kun maha kohta räjähtää kun ihan täynnä vettä, sitten kaikki luokkalaiset nauraa mulle kun oon kippurassa seinää vasten. ja se oli just sellasta räkästä naurua, ja heräsin siihen kun nukuin lattialla.



Kiitos vain Ahveniston 8D-luokka minulle antamistanne kokemuksista, saan jo nähdä uniakin teistä. toivottavasti tekin näette samantapaisia PERKELE!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.