IRC-Galleria

<Insert the subject here>Torstai 22.03.2007 19:37

otsikko ei ollut hyvä.


Mjjoo, mutta milläs aloittaisin tämän päiväkirjan.

Ainii, no ensinnäkin menin kouluun kello 7:40 ja siitä sitten bussilla hiltille ja sieltä matikan luokkaan. Matikassa jotain ympyröiden halkaisijoiden seksisuhdetta ympyrän säteeseen ja kehään verrattiin, ja Anna angstasi taas (yllätys yllätys!) kun oli nukkunut niiiiin huonosti ja oli niiin väsynyt ettei ehtinyt naamaakaan maalata, ja sekös häntä vitutti ja päätti purkaa vihansa muihin. Go anna go... sun toimintas on todella järkevää.

No sitten eteenpäin, matikan tunnin jälkeen alkoi hurrinmongerrustunti ja siellä tarkastettiin jotain läksyjä ja tehtiin verbikoe josta nappasin ruhtinaallisen 7- numeron :D
Ruotsin tunnin jälkeen takaisin bussilla ahvenistolle ja siitä sitten liikkasaliin, lentopalloa oli tällä kertaa ja olihan se sitten kivaa kun pääsi pelaamaan, ne "harjoitukset" olivat aivan perseestä. pelattiin siinä sitten ja voitettiin 2-1, siis erillä. jotenkin sillä kentän myllymäen puoleisella reunalla on parempi pelata :D
No siitä sitten liikuntarakennuksen alakertaan bodaamaan, tosin en siellä mitään ehtinyt tehdä kun joutui lähtemään lekurille joka sitten tsekkasi nilkkani josta tuossa edellisessä blogissa kerroin.
Diagnoosina oli venähdys ja viikko liikuntakieltoa. onneksi ei enempää, sillä parkourkausi on juuri parhaillaan enkä millää haluaisi yhtäkään sekuntia tuhlata. mutta näin nyt pääsee käymään.

Mjoo, mitäs muuta...AINIIN! kävin Intersportista ostamassa Niken Air Pegasukset jotka aika ärsyttävästi puristivat jalan ulkosyrjistä, palautan ne tässä illan mittaan.

Sitten olen tässä istuskellut koneella, lukenut nettisarjista ja piirrelyt itsekkin.

eipä tänä päivänä mitään muuta ole ehtinyt tehrä :P tarttis varmana aloittaa tuo mantsan maaprojekti niin saisi senkin pois alta.


Eip tässä muuta, pärjäilkää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.