IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Fallout: New VegasTorstai 18.11.2010 22:56


War... War never changes.
Kuultuani että new vegas oli julkaistu, olin pienoisessa extaasissa ja ensitöikseni suuntasin kauppaan ostamaan tuon mestariteoksen, asenneltuani ja luettuani ohjekirjan oli selvää että legendaarinen F3 sai väistyä isomman ja paremman tieltä, tervetuloa NEW VEGAS!

:==:DANGER! SPOILER ALERT!:==:

Vegasissa matka aloitetaan courierilla paikasta, jonne matka yleensä päättyy, kun joukko khaaneja päättää pistää hyvin alkaneen päivän päin persettä erään pukuhemmon kanssa, courier saa kuulan kaloonsa ja menettää platinaisen pelinapin joka oli tarkoitus toimittaa vegasissa austavalle, mysteeriselle MR."Houselle".

Mutta yllätys yllätys, matka ei ota vielä päättyäkseen kun jo pelaaja herää ystävällisen lääkärin luona paikattuna, ja jota kuinkin täysipäisenä,Goodspringin kylässä, syrjässä muista suurista asutuksista ja täynnä ongelmia, täältä alkaa matkasi kohti kostoa!
Uusina asioina on suoraan F1 ja F2:sta mukaan otetut reputaatio ja traitit, reputaatio on hahmon kuuluisuus tietyssä joukussa ja traitit ovat lisäominaisuuksia joita hahmolla voi olla enintään kaksi. Mahtavana lisäyksenä on normaali vaikeusasteen lisäksi hardcoremodi jossa pelaaja voi kuolla radioaktiivisuuden tapaan nälkään, janoon tai unenpuutteeseen lisäksi panokset tällä kertaa painavat(magigs!) ja hajonneet ruumiinosat eivät korjaudukkaan enää vain muutamalla stimpakilla, vaan tarvitaan tohtoria tahi tohtoriltä nyysittyä laukkua. Lisäksi hardcoremodella hiiviskelystä tulee elinehto jos aikoo selviytyä kaikesta paskasta mitä eteen tulee. Ensimmäinen läpipeluuni kesti 56 tuntia ja risat hardcoremodilla, ja taas lopetus riippui täysin pelaajan tekemien valintojen ja tekojen mukaan. Mitään en jäänyt kolmosesta kaipailemaan mutta juoni olisi voinut olla parempi ja pidempi, vegasissa juoni on periaatteessa nopeammin läpi kuin kolmosessa mutta ottaa silti enemmän aikaa kuin kolmosen, kokonaisuutena New Vegas on kiistelemättä parempi kuin F3, mutta muutama pettymyskin sekaan mahtui, siitä huolimatta, suosittelen peliä erittäin lämpimästi kaikille jotka pitivät kolmosesta ja suosittelen pelaamaan alusta asti hardcorella sillä lopulta se V.H:llakin on turhan helppo.

Vegasia!

+Aseita noin triplasti F3 verrattuna
+Ruokaa, räjähteitä ja panoksia voi tehdä itse
+Suuri määrä uusia vastuksia ja vanhojakin on paranneltu
+Deathclawit viimein nimensä veroisia
+Ase modaukset ja eri panos tyypit
+The Strip
+LevelCap heti 30

Wastelandia

-liian lyhyt ja tylsähkö juoni
-Saa maksaa itsensä kipeäksi jos haluaa hyviä aseita
-Perkkejä saa vain kahden levelin välein
-Naurettavat bugit
-Perkeleen Cazadorit
-Välillä kaatuilee

Pisteet (95/100)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.