IRC-Galleria

The day I did itPerjantai 18.09.2009 20:50

Kävin eilen ostamassa uuden hamekankaan, ja ompelin sen tänään valmiiksi. Muuten tuli hyvä, itse asiassa erittäin hyvä imo, mutta... Liian lyhyt vetoketju. En meinaa saada sitä kunnolla päälle xD

Luukutan Dir en greytä ihan simona. Enkä ees oikeen pidä koko bändistä.

Taidankin vaihtaa Dragonforceen. Iskee enemmän meikäläiseen. Tai sittenkin Dream Theateriin.

Kirjotettiin tänään ruotsin aineet tunnilla. Musta tuntuu, ettei se mennyt ihan niinku piti mennä. Sanat unohtu, kirjotin ne väärin ja sanakirja oli mun vihollinen. No, kai siitä läpi pääsee. En oo joka tapauksessa juurikaan panostamassa ruotsiin ollenkaan. Se on ihan hyödyllinen aine, mutta ei maailma kaadu, jos kokeet sun muut menee vähän penkin alle.

Ussan esitelmäkin meni aika hyvin. En juuri pahemmin sekaantunut sanoissa tai muutakaan kamalaa. Esitin vielä muutaman oikein "hyvän" argumentin maikalle aiheesta Terveydehuollon Resurssit - miksi niitä vähennetään? Tunnin jälkeen kävelin luokasta ulos, ja kaikki muut katto mua ku mitäkin hörhöä. Se saattoi kyllä johtua siitä, että olin koko mustissa, vanhanaikaisissa korkkareissa ja iso musta ruusu hiuksissa. Minkä mä sille mahdan, että gotiikka ja estetiikka kiehtoo mua?

Jerellä oli eilen vatsatauti ja nyt se on äidissä. Onneks kumpikin on jo toipumassa ja jalkeilla. Äiti vielä valitti mulle, ettei oo ees aamukahvia saanut tänään :)

Pitää vielä kirjottaa hissan ainestoessee tiistaiksi. Maikka ei tiedäkään miten mä rakastan historiaa <3

...Olispa suklaata. ÄITII!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.