IRC-Galleria

155.Keskiviikko 07.10.2009 15:08

Periaatteessa voisin mäkättää tästä uudesta ulkoasusta, mutta annan muiden tehdä sen puolestani...

Ulkona sataa ihan kaatamalla. Päätin fiksuna tyttönä laittaa villakangastakin kouluun ja se kostautui kosteasti; jos joku haluaa kokeilla huovutusta, over here!

Petyin aika mukavasti koenumeroihini. Sain huonommat niistä, joista odotin paljon ja paremmat niistä, joista en odottanut mitään. Mm. biologian toisesta kurssista (joka reputetaan meidän koulussa enemmän kuin muut kurssit) ryhmämme keskiarvo oli 8.33 ja itse sain siitä 9-. Siis mitä ihmettä. Samoin saksasta sain pyöreän yhdeksikön, mutta muut menivätkin sitten huonommin. Historiasta en halua edes puhua, se meni niin päin prinkkalaa kuin mahdollista.

Ostin lähikaupasta paketin vaniljajäätelöä lohdutukseksi. En tavallisesti harrasta lohtusyömistä, mutta nyt se tuli tarpeen. Piilotin sen pakastimeen, etteivät muut löydä sitä.

Olin eilen Minkan valokuvamallina. Alunperin tarkoituksemme oli etsiä Annan talon pukuvarastosta jotain vaatetta, mutta koska Minka tykästyi asuuni, tyydyimme ottamaan vain rekvisiittaa. Ohikulkijat ihmettelivät kovasti kun raahasimme kasat sekalaista irtaimistoa Ruttopuistoon :) Minka pisti minut poseeraamaan mm. miekan ja herätyskellon kanssa. Näytin varmasti huvittavalta shiro lolitana, jolla oli viikinkikypärä päässä xD Toivottavasti ne kuvat onnistuvat hyvin, haluan nähdä ne.

Voih, miksi pitää sataa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.