IRC-Galleria

Pohdintaa. (np: X Japan - Endless Rain)Sunnuntai 25.10.2009 19:00

Mietin tässä, että kuinka joku (tai jotkut) ovat kehittäneet viittomakielen. Tai siis, se on todella hieno ja fiksu ja maailmaamullistava keksintö, mutta kuinka se on kehitetty? Ei sellainen kieli putoa puusta päähän.

Näin viime yönä unta, että oli jokin aikakausi välillä keskiaika ja 1700- luku, ja olin Ranskan kuningatar. Oujeah. Se valtakunta olisi kaatunut jos olisin nähnyt unen lopun :3

Ajattelin kirjoittaa PriPrin seitsemättä osaa tänään koneelle. Pitäisi betauttaa Larjuksella tuo kolmas osa, niin saisin sen Lafiin ulos. Inhottaa olla tällainen saamaton kapine, jolla kukaan ei tee mitään.


Tällä hetkellä olen suhteellisen tyytyväinen elämääni. Äskettäin ajattelin, että minulla on hirveä kiire kirjoittaa kaikki fici-ideat kuukaudessa ja ommella kolme jsk'ta viikossa ja vastaavaa, mutta nyt tajuan, ettei minulla ole mikään kiire. Fici-ideat eivät katoa minnekään, onneksi olen aina kirjoittanut ne ylös kansioon. Kankaat eivät maailmasta lopu, ja ompelutaidot kehittyvät vuosien mittaan. Ei minulla ole mikään kiire. Kirjoitan ensin yhden ficin loppuun ja otan sitten seuraavan kehiteltäväksi.

Ensi viikolla minulla on kamalasti koulujuttuja. Kiasmassa pitäisi käydä, kirjoittaa englannin tiivistelmä, koota RO- tuntien työtä (mitä vaatii arkeologin ammatti) ja lukea lukukirjaa(Laulu punaisesta rubiinista, aistillisempaa kirjaa saa hakea Marsista). Äääk. No, kyllä minä kestän. Onneksi musiikki ei katoa minnekään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.