IRC-Galleria

kotipäivä..Keskiviikko 26.12.2007 19:39

Pitkästä aikaa tuli vietettyä kunnon kotipäivä. Ainoastaan tuossa lähikaupassa käytiin kävellen hakemassa ruokaa.

Tuo Pete tykkäis kovasti vaan löhöillä ja pelailla yms. mutta mulle se ei sovi alkuunkaan. Mutta ompahan keittiössä kiiltävän puhdasta kun tuli tiskattua ja siivottua oikee urakalla siellä. Mä vihaan siivoomista, mutta tällee ku ei muutakaa tekemist sit oo ni jo alkaa siivoominenki olemaan kivaa.. Ja Pete on onnellinen ku se tietty joutuu auttamaa...:D Taitaa olla tyytyväinen ku mä pääsen takas töihin ni se saa mun iltavuorojen aikana olla rauhas kotona eikä koko aikaa tartte olla menossa jonnekin..

Huomenna koittaa sitten se SUURI PÄIVÄ. Nimittäin mä ajattelin huomenna mennä ratsastamaan. Milläköhän maltan nukkua ens yön. :D Tosin nukun varmaan muutenki aika huonosti ku tuli nukuttua parin tunnin päikkärit tossa ja kaiken lisäks joudun heräämään kuudelta kun pitää Pete viedä töihin.

Sillä jäi perjantaina pyörä töihin kun se valittiin vuoden SSP:läiseksi (eikä se oikeestaan oo ees SSP:llä töissä! Vaan tytäryhtiössä.) ja se sai hirmu kimpun ruusuja ja hienon kukkavaasin. Niitten kanssa ois ollu vähän haasteellisempaa toi pyöräily, ku se kukkakimppukin oli 80cm korkea.

Mä meinaan käyttää hyödyks ton että joudun heräämään aikasin ja menen siitä sitten ensin punttikselle ja uimaan ja sen jälkeen tallille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.