IRC-Galleria

hevoskuiskaajaKeskiviikko 27.02.2008 21:25

Kyllä mulla sitte on uskomattoman tottelevainen hevonen. Maanantaina aattelin et pakko käydä Rokki edes juoksuttamassa ku koko viikonlopun oli vapaalla. Siinä ku olin kentälle menossa ni vasta päähän pälkähti että mitenköhä toi juoksutus onnistuu kun ei ääntä lähde ja raippaakaan ei tuon kanssa pysty käyttää apuna.
No, mutta kun on niin ihana hevonen niin sehän toimi ihan kuiskauksilla. Nosti laukat, siirty raviin/käyntiin ja pysähty. Melkeen toimi jopa paremmin mitä normaalisti! Mä olin kyl aika ällistyny et se oikeesti edes kuuli mitä mä kuiskailin siellä ja jopa viel totteli! :)

Maanantai-iltapäivällä rupes sit pikkuhiljaa jotain ääntäkin tulemaan. Nyt pystyy jo puhumaan ihan ääneen mutta aika matala ääni mulla vieläkin on ja välillä jotkut sanat tulee kuiskaten.

Kyllä sais jo ruveta helpottaa ku melkee puoltoist viikkoo oon nyt ollu kipeenä ja kurkku ollu koko sen ajan kans tosi kipee. Ja vajaan viikon oon nyt penisiliiniäkin syöny. Eilen oli illalla taas 37.4 lämpöä. Huomenna taas verikokeeseen et katotaan mihin suuntaan se tulehdusarvo on menny.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.