IRC-Galleria

Harry PotterSunnuntai 09.03.2008 23:44

Ostin tuossa tuon uusimman Harry Potterin kun se nyt tuli suomennettuna.. Viime yönä kello näyttikin sitten 03.40 ennen kuin pääsin nukkumaan..:D Enkä edes saanut koko kirjaa luettua. Ja sitten tänään reippaana tyttönä klo 10.00 töihin..:D Edellisyökin kun meni lähinnä sängyssä pyöriskelyyn (ja eilen menin kuudeks aamul töihi..:D) niin kyllä aika väsyny olo on tänää ollu.. Sellanen tunne ollu koko päivän että ihan hirmu pussit roikkuu silmien alla..

Heidi onneksi lupasi Rokin juoksuttaa ettei töitten jälkeen tarvinnut enää tallille raahautua (ja sian lukea Harry POtterin loppuun..;) ) tosin siinä olikin sitten käynyt niin että Rokki juoksutti Heidiä..;) Rokki on aikoinaan tehnyt tuota paljonkin että ottaa juoksuttaessa jonku suunnan ja vain lähtee, siinä ei paljoa ole sitten enää siellä narun päässä sanomista (nimim. itsekin pellolle suoraan turvalleni lentänyt kun herra päätti lähteä..:D) ja vuosia sitten ei sitten antanut edes kiinni sen jälkeen (mulle kyllä anto ihan nätisti kii ku karkas vuos sitte..:) ).. Sivuapuohjien kanssa Rokki ei enää ole tuota temppua edes yrittänyt ja hyvin on mennyt jo ilmankin, mutta tänään ilmesesti kattonut että niin pien kukkakeppi siellä narun toisessa päässä et on päättänyt pitkästä aikaa pitää kunnolla hauskaa..:D On se sellanen veijari..:D Ompahan poika saanut tänää juosta kunnolla..:)

Viikon päästä oiskin sitten tän kauden ekat kisat pojalla (jos Iitu muistaa ilmottautua ja on maksanu kaikki luvat ajoissa..:D) Iitu siis hyppää 90cm anisissa.. Mä en ite viel uskaltaudu ku olen viimeisen puolen vuoden aikana päässyt vain kerran kunnolla hyppäämään. Ei ole kyllä Rokkikaan hypännyt sen aikana kuin alle viisi kertaa että katsotaan muistaako vielä että niistä esteistä pitää yli mennä eikä ohi..:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.