IRC-Galleria

paskaa..Lauantai 15.03.2008 22:08

Huoh.. On se niin kiva kuulla kun olet ensin monta vuotta toisen eteen töitä tehnyt ettei sitä sitten arvosteta alkuunkaan.

Oisko ollu 2001 vai 2002 kun Tytteli tuli ja alusta asti sitä jatkuvasti ratsastin. Hyppäsin sillä ekat kisatkin, tosin ihan liian aikaisin, Tyttelillä kun oli tapana silloin vielä kieltää kaikki uudet esteet niin siitä on sitten helppo päätellä että miten ne kisat meni.:D Mutta aika pian sen jälkeen Tytteli tajus ettei niitä esteitä kannata kieltää turhaan ja sen jälkeen ei koskaan kieltänytkään ellei jotain tosi pahaa tilannetta tullut eteen. Sanna jopa anto mulle Tyttelin Harjuun kuukaudeks ja makso sen kaikki kulut. Harjussa sitten opeteltiin peruuttamaan, lyhentämään laukkaa ja ekaa kertaa hypättiinkin vähän isompaa.
Tokihan Tyttelillä sitten ku se jotain jo vähän osas ni alko paljon muutkin menemään. Linnan Antti kävi Tyttelillä hyppäämässä, Tindellin Leena ja Krisse kävivät koulua vääntämässä ja yhdessä vaiheessa Tytteli oli jonkin aikaa jopa estevalmennuksessa jollain valmentajalla. Mutta jokatapauksessa varsinkin alkuun sillä paljon ratsastelin ja pari ekaa vuotta muutenkin paljon. Ja nyt Sanna on sanonut että en ole kyllä Tytteliä yhtään kouluttanut. Että näin. Mukava kiitos kaikista niistä vuosista kun Sannalla hommissa olin ja hänen hevosiaan ratsastin ja tunteja pidin puoli-ilmaiseksi.. Sannan mukaan tuskin sitten olen Jallun Heiliäkään ratsastanut yhtään vaikka hän itse vain silloin tällöin vaivautui ennen kisoja vähän ajamaan sillä ja minä ratsastin pääasiassa Helunan melkein jokapäivä. On se kivaa kun arvostetaan..

Tiedämpähän mikä on homman nimi.. Tämä kyllä muistetaan..


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.