IRC-Galleria

kisakausi alkaa..Perjantai 21.03.2008 20:29

Rokinki kisakausi alkoi sitten viime sunnuntaina. Iitu hyppäs 90cm anisin hallikisoissa Rokilla. Rokki hyppäsi hienosti puhtaan radan eikä kuulema ollut edes aivan kaamea ratsastaa..;) Ol kyllä koko viikonlopun syönyt endurixin siasta cavalorin pianissimoa ja calmia+ normaalisti magnesiumia. Kävi kuumana mutta Iitun mukaan se pahin terä puuttui.. :) Rokki näytti nauttivan kun pääsi pitkästä aikaa kunnolla hyppäämään ja kisaamaan.

Rokki kun ei HIHS reissun ( lokakuun lopulla) jälkeen ole päässyt hyyppäämään kuin viitisen kertaa kun en itse tuon olkapään takia ole voinut hypätä. Sen takia Iitukin nuo kisat meni kun nyt olen kerran vasta oikein kunnolla päässyt Rokin kanssa hyppäämään itse. Pari kertaa pientä ristikkoa sen lisäksi menty ja tänään otettiin muutama hyppy kanssa, tosin este oli n. 70cm.. Eli ei kyllä päätä huimannut sekään.

Mutta olin kyllä ylpeä kun oli vain kolmipala suussa tänään kun nuo muutamat hypyt otettiin ja pidätteet meni hyvin läpi ja Rokki malttoi rauhassa tulla esteelle ja kuunteli mitä mä yritin siel selässä teh..:D

Karvaa on lähtenyt nyt jo toista kuukautta hirveästi ja Rokki hikookin jo parinkymmenen minuutin ratsastuksen jälkeen. Tänäänkin rassukka oli ihan märkä vaikkei mitenkään kovin rankasti menty. Mutta eiköhän se siitä helpota ku saadaan loputki talvikarvasta irtoamaan..:) ELi siis siirrettyä muhun..;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.