IRC-Galleria

#10Torstai 22.01.2009 12:43

Buon giorno!

tänään lähteeki sellaset siivoukset. Äiti tulee neljält "kahville" (=tarkastamaan) ..
Oli aika pysähdyttävä aamu. Ikkunal aamusavui vetäes näin ku Ruumisauto + 10 muuta autoo meni tonne kirkol. sit alkoki kellot soimaa. Tuli ihan hirveä ikävä edesmennyttä mummoani. nää on näitä huonojapuolia kun asuu kirkkoa vastapäätä. Perjantaina olis sepin hautajaiset, mut en mää sinne mee. Mä jään tänne P ja J kans. ei ne hautajaiset oo koskaan kivoi.

Huomenna tuli taas töitä. tarttis mennä kauppaan hinnottelee jotai? emt. Kyllä äiti sit neuvoo.

HAha. Näin tossa äske ku meni kaks sellast hävittäjää (?) ja soitin äipäl, et nyt se sota syttyy, et älä ihmettele jos mun kämppä on iha hirvees kunnos, et ei mitää hätää,mut pommi vaa iski, ja siks on näi sekane. Ei menny läpi. hmphf. kait se on sit pakko siivota.

mä oon tyytyväinen. Heräsin tänään jo puol kymmene. se on aikasin multa. täs "lomailles" on tullu noustuu siin kolmen viiva viiden mais melkee joka päivä. ja nukkumaan on menty jo reippaasti seuraavan päivän puolella. Mut eilen koitin nukkua jo ennen kahtatoista.! wuhuu. Mut kiitos naapureiden, mä koitin. Mä hyväksyn viel sen et viikonloppusin he remuaa ja rällästää, mut kiitos, ei keskellä viikkoa, vaiks oliski mikä pikkulauantai tahansa. ah, rakastan naapureitani.

mutta se on salut taas!

-j-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.