IRC-Galleria

Johtaja_Jurmu

Johtaja_Jurmu

Huikeaa hiihtotalven juhlaa <3

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Peruspölisköt taas vauhdissa!Tiistai 05.11.2019 09:19

"Ihmisten maalittaminen on yllättävän helppoa, ja siihen voi saada mukaan omien kannattajiensa lisäksi myös muita ihmisiä aina iltapäivälehtien toimittajia myöten. Maalittamalla huomio kiinnitetään jonkin epäkohdan esille tuoneeseen ja tehdään hänestä syyllinen. Median ja sosiaalisen median vyörytys pitää sitten huolen siitä, että epäkohdan esille tuonut menettää uskottavuutensa.

Näin kävi tapauksessa, josta kerroin eilen. Kunnallispoliitikko ja taksikuski Abdirahim Husu Hussein kertoi somessa poistaneensa taksistaan rasistisesti käyttäytyneen asiakkaan. Tähän tarttui mielipidekyselyjen mukaan maan suosituimman puolueen puheenjohtaja siteeraten väärää lakia. Sen lisäksi hän yhdisti keskusteluun tapaukseen mitenkään liittymättömän raiskausuutisen. Kun häneltä tiedusteltiin syytä toimintaansa, niin hän vastasi, ettei hänen tarvitse perustella mitään.

Ei näköjään tarvitse, vaan riittää, että hän osoitti maalin. Se riittää paitsi hänen omilla kannattajilleen, niin myös muille kansalaisille ja jopa molemmille iltapäivälehdille. Ne rupesivat oma-aloitteisesti selvittämään, onko Husun kertomaa tapausta sattunut, ja ainakaan vielä ei asiasta ole saatu selvyyttä.

Sitä odoteltaessa Hususta on tehty syyllinen ainakin liikennerikkomukseen, heitteillejättöön ja valehteluun. Halla-aho naureskelee onnistunutta temppuaan. Laitetaanpa vielä kuvakooste:

jha1.jpg

jha2.jpg

jha3.jpg

Ja mitä Mestari edellä, sitä lakeijat perässä. Näkyvässä asemassa olevat perussuomalaiset kommentoivat asiaa Mestarin näyttämällä tavalla ja hänen sanojaan ihastuneena toistellen.

persut.jpg

Näin saatiin häivytettyä kokonaan näkyvistä pääasia eli maahanmuuttajien työssään kohtaama rasismi. Näin saatiin häivytettyä myös se, että Halla-aho ei osaa lukea lakikirjasta oikeaa lakia. Ja ennen kaikkea näin saatiin häivytettyä se, että ison puolueen puheenjohtaja ja kansanedustaja käyttää aikaansa yksittäisen kaupunginvaltuutetun maalittamiseen.

Tällä kaikkien halukkaiden nähtävissä olevalla silmänkääntötempulla tähtäintä siirrettiin ja maahanmuuttajasta tehtiin epäilyksenalainen. Näin maalittaminen toimii, mutta te ette halua sitä nähdä. Mieluummin te tulette kertomaan minullekin, että nyt meni uskottavuuteni, kun lehtienkään mukaan mitään ei ole edes tapahtunut.

Niin, en tiedä onko tapahtunut vai ei. Se selviää aikanaan, mutta jo nyt on selvinnyt, että isoa osaa kansasta voi vedättää ihan miten paljon tahansa. Riittää, että ei selittele mitään, vaan jatkaa maalittamista."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.