IRC-Galleria

Jomppuli

Jomppuli

rauha on aina, sotaa tykimpää

VKLMaanantai 02.04.2007 02:16

Kovat meiningit oli viikonloppuna. Perjantaina raskaan työpäivän jälkeen käytiin jossain ihme drum'n'bass bileissä, turkoosissa. Ekaa kertaa kyseisessä paikassa ja oli kyllä kieltämättä vähän puulla päähän lyöty olo. Ei oikeen uponnu se musakaan yhtään.

Tuukka luovutti kesken kaiken ja jauhettiin lopputuopin ajan Jonin kanssa paskaa, jonka jälkeen jatkettiin beeffiin. Beeffissä oli taas tupa täynnä ja kivaa oli. Mitä nyt kalja on vähän kallista. Muisti alko jossain vaiheessa vähän heikentyä ja loppu muistikuvat onkin vitun kylmä kävely matka robalta, ihanaan kotoiseen Kallioon.

Lauantaina, Antti herätti minut ihanasti soittamalla ja kun heräsin löin samalla pääni hyllyyn, kiitos Antti! Mutta Antilla oli kuitenkin myös hyviä uutisia ja sanoi että tulee pelaamaan samaan fudisjengiin. Tämä tarkoittaa sitä että uudenmaan piirin 6 divarilaiset saavat varoa, Kestit on ensi kesänä irti.

Juominen alkoi hivenen myöhään launtaina ikävän darranpoikasen takia. 00.20 selvittiin kuitenkin vihdoin ja viimein Club Libertéen, katsomaan Stig Doggin, Davon ja DJ PP:n loppukeikka. Hyvä mestä muuten tämä Liberté, joutuu ehkä käymään useamminkin, baarin jälkeen olo oli energinen kuin vasta uudet patterit saaneella vibraattorilla ja ryhdyimmekin Tuukan kanssa heittämään hyväksi havaittua Parkour-settiä.

Tästä jatkettiin vielä kuudennelle linjalle ettei ilta loppuisi lyhyeen, jonka jälkeen vielä jatkoimme Parkour-settiä. Tämä ei kannattanut vaan onnistuin lähes pilaamaan tulevan jalkapallokauden ennen kuin se edes alkoi. Nimittäin olin pelottavan lähellä murtaa nilkkani. Näin ei kuitenkaan onneksi käynyt. Sitten Metro Kebabbiin ja meille syömään.

Tänäänkin ehti vielä vähän pörrätä keskellä kaupunkia, mutta juomahommat haudattiin jo kuudennella linjalla eilen.

Jonne tänkar på dej, ja talar om svenska, cos det är svenska talande dag i dag. Den veckor var jättebra. Tack så mycket!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.