IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.11.2006 18:36

Härkä (Taurus) on yksi eläinradan mukaan nimetyistä länsimaisista horoskooppimerkeistä. Se on saanut nimensä Härän tähtikuviosta.

Syntymäaika: 21. huhtikuuta - 21. toukokuuta
Hallitseva planeetta: Venus
Elementti: Maa
Onnenkivet: Smaragdi, topaasi, akvamariini
Metalli: Kupari
Onnenluku: 6
Onnenvärit: Vaaleansininen, vihreä, purppura
Onnenpäivä: Perjantai
Tuoksu: Ruusu
Kukka: Metsäorvokki
Härän temperamentti: Härät ovat temperamentiltaan hermostuneita ja intohimoisia.
Hallitseva laatu: Vakaa, kiinteä, passiivinen, feminiininen, negatiivinen


Härkä on eläinradan toinen merkki. Se on feminiininen kiinteä, negatiivinen merkki, maamerkeistä ensimmäinen. Rakkauden jumala Venus on hallitseva planeetta ja horoskooppisymboli esittää härkää. Härkä on käytännöllinen, sinnikäs, järkevä ja kärsivällinen, vakaa ja pitkämielinen, ja kuuluu niihin suurenmoisiin ihmisiin, joihin voi aina luottaa, kun ilmaantuu odottamattomia ongelmia. Härkä on taiteellisesti luova. Jotkut härät antavat kuitenkin luovien taipumusten uinua persoonallisuuden pinnan alla. Härkä saattaa olla loistava julistamaan vuolassanaisesti, mitä kaikkea hän aikoo tehdä elämässäsi, mutta hän tyytyy aivan liian monissa tapauksissa jäämään toiselle sijalle. Härät ovat tavattomat uskollisia ja helliä ja he tarttuvat tehtäviin vastuullisesti sekä suurenmoisella tyyneydellä.

Härkä on monella tavalla strategian mestari. Heillä ei ole tapana rynnätä suin päin taisteluun. Monet härät ovat suuria romantikkoja, ja heidän luonteessa on aistillinen puoli. Saattaa usein kestää jonkin aikaa, ennen kuin se pääsee esiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.