IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Viinaa kavereiden kesken :)Torstai 08.01.2009 20:42

Laita listaan 5 kaverisi nimet, ja käy katsomassa mitä tapahtuu kun lähet kyseisen henkilön kanssa viihteelle. http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri


Jonna ja Anna = 5%

Ilmaisen viinan toivossa Anna ottaa vastaan vapaaliput tapahtumaan, joka paljastuu herätysliikkeen kokoukseksi juuri paikalle saavuttua.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: jäähileinen keskari


Jonna ja Sanni = 65%

Sanni keksii loistoidean pystyttää kadun varteen oma terassi ja kutsua sinne kavereita. Valitettavasti sekä hän että Jonna joutuu pettymään, kun hommaan sopimaton säätilanne ja kateellisen ohikulkijan hälyttämät viranomaiset pilaavat koko homman.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: mummon tohveli


Jonna ja Tiia = 89%

Alkoholimyymälää ryöstävät naamioheput unohtavat lastata yhden laatikoista pakettiautoonsa. Otatte tilaisuudesta vaarin ja paljon muutakin.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: vodkaa niin raakana kuin laki sallii


Jonna ja kata = 61%

Jonna haalii viinakaupassa liikaa antimia käsiinsä, ja pari pulloa putoaa kassajonossa, mikä tietenkin jarruttaa menoa.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: asterix


Jonna ja Tiina = 60%

Tiina hörppii etukäteen talon kirkkaita ja korvaa puuttuvat viinat vedellä. Loput juo Jonna, ihmetellen poikkeuksellisen hyvää viinapäätään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: ampiainen
♥Stella♥Tiistai 02.09.2008 20:10

tuulimyllyjä vastaan täällä taistellaan
viima hiuksissa viipyy hetken vaan
toiset nuorena nukkuu
joskus se pelko uniin kulkeutuu

sitten sinä oot siinä, silität mun hikistä päätä
joku taika sulla on, sillä

sinä vain saat mut luottamaan
meillä on aikaa
sinä vain saat mut tuntemaan
että mä kelpaan

kun pyryttää ja pajutkin taipuu
kinosten alle hautautuu
täytyy olla lujasta luusta, että selviytyy
hangen alla paine kasvaa kestänkö sen mitä vaaditaan

rakas onneksi sä oot siinä, silität mun hikistä päätä
joku taika sulla on, sillä

sinä vain saat mut luottamaan
meillä on aikaa
sinä vain saat mut tuntemaan
että mä kelpaan

sinä vain saat mut luottamaan
meillä on aikaa
sinä vain saat mut tuntemaan
että mä kelpaan
sinä vain saat mut taistelemaan
tuulimyllyjä vastaan
sinä vain saat mut nousemaan
läpi hangen ja roudan

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.08.2008 13:18

Kuka tiskaa?
Olipa kerran ruotsalaissyntyinen keksijä, joka asui kaukana kaupungista, syrjäisessä ja hiljaisessa metsätorpassa. Tämä mies sai valmiiksi uuden keksintönsä -autonmoottorin, joka toimii paitsi bensiinillä, myös vaseliinilla. Keksijä asensi moottorin vanhaan autoonsa ja lähti ajelemaan kaupunkia kohti, tarkoituksenaan myydä keksintö autotehtaalle. Matka oli pitkä, alkoi hämärtää... Samaan aikaan oli varsin itsepäinen ja epäsopuisa perhe lopettelemassa illallistaan. Kinaa synnytti epäselvyys siitä, kuka tiskaisi astiat.

- Minä en tiskaa, se on akkojen hommaa, karjaisi isä.
- Minä laitoin ruuan, en tiskaa, valitti äiti.
- Mä oon tiskannu joka ilta tällä viikolla, ei oo mun vuoro, kimitti tytär.

Riita jatkui ja jatkui, kukaan ei antanut periksi. Lopulta perhe päätti, että jokainen käy alasti selälleen keittiön lattialle makaamaan. Se, joka ensiksi liikkuisi, nauraisi tai sanoisi jotakin, joutuisi tiskaamaan. Perhe riisuutui ja asettui makuulle keittiön lattialle... Keksijä huomasi hajamielisyyksissään unohtaneensa tankata autonsa. Auto alkoi nykiä ja lopulta pysähtyi tankki tyhjänä tienposkeen. Keksijä nousi autostaan ja tähyili ympärilleen ja havaitsi valoa muutaman sadan metrin päässä. Toiveikkaana hän lähti hakemaan bensiiniä lainaksi. Keksijä saapui talolle ja koputti oveen. Kukaan ei tullut avaamaan. Outoa, talossa paloi kuitenkin kaikki valot. Hän avasi oven ja astui sisälle. Hämmästyksekseen keksijä näki talonväen makaamassa alastomana keskellä keittiön lattiaa. Hän päätti kuitenkin kysyä apua.

- Anteeksi, olisiko teillä lainata vähän bensaa, kun minun autoni jäi tuohon tielle ?
- Minä maksan tietysti, hän sanoi. Kukaan ei vastannut.

Keksijä kohautti harteitaan ja alkoi itse etsiskellä bensiiniä. Keittiön komeroita tutkiessaan hän ei voinut olla huomaamatta, kuinka hyvännäköinen perheen tytär oli. Koska kukaan talonväestä ei reagoinut häneen mitenkään,päätti keksijä käyttää tilaisuutta hyväkseen ja naida napautti tytärtä. Suoritettuaan toimensa ilman häiriötä keksijä oivalsi, että autotallistahan sitä bensaa pitäisi katsella. Hän meni talliin, mutta etsintä päättyi edelleen tuloksetta. Palattuaan takaisin keittiöön hän totesi, ettei äidissäkään oikeastaan mitään vikaa ollut. Ja ei kun toimeen. Keksijä kiksautti perheen äitiäkin. Vielä olisi tietenkin mahdollista, että vintillä on kanisteri. Keksijä kipusi ylös, mutta turhaan hän sieltä mitään haeskeli. Bensiiniä ei talossa kerta kaikkiaan ollut. Harmistuneena hän jälleen palasi keittiöön. Siinä talonväkeä katsellessaan hän yhtäkkiä muisti moottorinsa erikoisuuden.

Olisikohan täällä jossain vaseliinia, hän tokaisi ääneen itselleen. Silloin perheen isä nousi pystyyn ja karjaisi: Ei saatana, minä tiskaan!

« Uudemmat - Vanhemmat »