IRC-Galleria

jouluhirviöLauantai 02.12.2006 15:35

TULOKSET: Sait testissä yhteensä 3 pistettä

Pisteitä 0-4: Olet joskus jopa pelottavan innokas joulumielen kohottaja. Sinulle on tyypillistä perusteelliset valmistelut ja harras mutta pinkeä jouluinto. Uskot, että kauneimmat joululaulut pitää laulaa korkealta ja kovaa. Nautit täysin siemauksin joulunpunaisen pöytäliinan silittämisestä, tortunpaistamisesta ja neilikantuoksuisista kynttilöistä. Varo, ettei joulustressi iske!

Pisteitä 5-10: Suhtaudut melko viileästi jouluun ja sen tuomiin paineisiin. Tahtoisit heittäytyä täysillä jouluhässäkkään mukaan, mutta tunnet itsesi vähän kömpelöksi tontuksi. Kuitenkin ällön imelä joulu vihreine marmeladimakeisineen saa sinut voimaan pahoin. Voisit vähän relata. Kokeile reippaasti tonttulakkia päähäsi. Suu makeaksi vaan!

Pisteitä 11-16: Sinusta on jouluilo harvinaisen kaukana. Joulumieli on parhaimmillaan silloin kun sukulaistontut ja pukit ovat kaikonneet. Viis välität joulutraditioista ja turhanpäiväisestä hääräyksestä. Jouluruuat maistuvat, kunhan pysytään yksinkertaisissa mauissa. Musta sopii kaikkiin bileisiin, niin myös jouluun. Pitäydy periaatteissasi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.