IRC-Galleria

Jonttura

Jonttura

Love affair with the world

Vuosi -o8Keskiviikko 31.12.2008 03:43

TAMMI- ei tapahtunu viellä mitään lähettiin käyntiin hitaasti tietämättä mitä kaikkea tänä vuonna voiskaan tapahtua! Vuoden vaihde meni vähän ohi. OLi mun vanhojen puku jo melkeen valmis

HELMI- sit se rysäys: 15.2.2008 Joanna täytti 18 vuotta meni kihloihin tanssi vanhat ja oli viellä Kämpissäkin yötä. Yks kyllä mun elämän merkittävimmistä ja ihanimmista päivistä! Ja juuri sill' hetkellä kun täytin 18 eli 12.41 satuin kattoo kelloo samalla ku vedettiin siinä boloneesia :D
Lisäksi olin LUX:ssa (alaikäsenä) jee tosi merkittävää....

MAALIS- Tän vuoden ensimmäinen mania kausi alko. Eli mania on se aika kun Joanna löytää jotain mahtavaa esim. kirjan, leffan tai bändin joka on sitten mielessä 24/7. Ensimmäinen mania kausi oli The Phantom of The Opera. Sen levittämistä yritin seko leirillä mutta ERÄÄT monen viikon hehkuttamisen jälkeen päätti nukkua ja katoin sitä sitten yksin. Murr! Niin ja oli Maaliskuussa 2. risteilykin... täytyy sanoa että siellä ei ollu niin kivaa!

HUHTI- Tän vuoden Draama kuukausi. Sannin ja mun surullisen kuuluisat 18.v synttärit otti paikkansa tällöin. Olihan siellä helvetin hauskaa ja varmasti kaikki muistaa koko loppu elämänsä ainakin sen loppu tuloksen. Onneks kaikki selvittiin hengissä!
Eipä tähän kuuhun todella muuta tarvittu!!!

TOUKO- Sitten oli Barcelonan matkan vuoro. Ikimuistonen reissu. Varsinkin viimenen ilta. Kiitos Saara, Milla, Allu, Juho, Reetta!!! :)

KESÄ- Elämäni sekopäisin kesä. Niin paljon tapahtu ettei oo mahollista! Kesä alkokin sitten riparilla. Aivan mahtava ripari! Sonja, Anet, Mikko ja Laappa ootte ihan mahtavia!! Ja pikkuset kans ootte ihania! Viimenen ilta aina ihanin!

HEINÄ- Sitten jotain mitä mul ei oo ikin ollu: Duuni. Musta tuli videovuokraamon tyttö. :D Just mulle tehty homma. On se outoo ku on kerranki rahaa.
Aarni lähti inttiin ja musta tuli inttileski. Ei se oo niin vaikeeta ku kuvittelis. Eikä Aarnihan meni valmiusjoukkoihin eli sielt tullaan mahdollisesti rauhanturvaajaks. Että mä oon ylpee mun kullasta! Nykyään se on jo alikessu.
Lisäks oli Allun synttärit. Nekin ihan mahtavat! Parhaiten jäi mieleen (mistäköhän johtuu? :D) se kun aamu 7 aikaan laulettiin pikkiksen nurtsilla :D

ELO- Sit tuli iso moka... Joanna teki tyhmiä päätöksiä tai jätti vaan ajattelematta! Piti sitten kantaa siitä vastuu... Mut tää on yks niistä asioista jotka ehkä kasvatti mua eniten tänä vuonna. Entistä vahvempana mennään...
Lisäks Jannin jokeri mania ei mulla niin vahvana mutta oltiin sen vaikutus piirissä

SYYS- Sitten oli 100 aamua ja helvetin märkä ja kylmää... ei mtn kummosta...
Pikkuste konfis. Parhaat bileet Luciella. En oo moneen kertaan nauranu niin paljon!

LOKA- Sisälsi ison Smashing Pumpkins mania. Niin ison ettei jäänyt tilaa oikeen muulle. Sekolin oikeen olan takaa. Kaikki pyöri tän ympärillä! Luin kaiken niitten historiasta ja vieläkin rakastan täysillä tätä bändiä! BIlly Corgan <3 Elämässä pitää olla aina jotain mistä olla innoissaan!

MARRAS- Advis oli kiva! Kisuu!
Marraskuun loppu puolel iso Twilight mania joka täytti koko kuukauden tekemättämyyden. Mania jatkuu vielä... huh että asioista voi mennä sekasin!

JOULU- Alussa LONTOO. Käytiin kattoo Phantom liven. Ostin kaikkee ihanaa ja vika ilta oli taas paras. Pubissa fudista ja sieltä opiskelija bileisiin laulaa karaokee. Paras ostos: Twilight leffan teosta kertova kirja + Jannille Jokeri paita.... se sai sydärin... oikeesti!
Lontoon jälkeen olinkin kovas kuumees.. ainut kerta koko vuon...
Jossain välis oli virkistys päiväki!
Sit olikin iso joulu stressi... joulu ei vaan oo enää mun juttu...

Nyt sitten valmistaudutaan seuraavaan vuoteen ja sen vaihtumiseen... katotaa miten se starttaa... ja mitä vuos tuo.... tää on kyl ollu toiminnan täyteisin vuos ikinä! Kiitos kaikille jotka oli mun vuodes mukana!!! And In case I don't see you HAPPY NEW YEAR!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.