IRC-Galleria

Juoppokaveri prosentit netistä. :DKeskiviikko 14.01.2009 17:51

Lasse - Joni: 98%

- Alkoholimyymälää ryöstävät naamioheput unohtavat lastata yhden laatikoista pakettiautoonsa. Otatte tilaisuudesta vaarin ja paljon muutakin.

Joni - Jesse: 54%

- Juhlinta sujuu muuten hyvin, mutta lopulta Jesse palailee reissulta ilman housuja. Joni on vähällä saada slaagin nauraessaan tilanteelle.

Joni - Hanski: 53%

- Jatkot keskeytyvät ikävästi, kun ovelle ilmestyy naapureiden hälyttämiä poliisisetiä. Hanski onneksi saa selitettyä ettei Joni ole niin vaarallinen kuin nämä luulevat, ja bileet saavat jatkua.

Joni - Jamppu: 37%

- Jamppu alkaa aukomaan päätään baarimestarille, joka sitten kieltäytyy tarjoilemasta seurueelle enempää, ja kaikkia pännii.

Pena - Joni: 0%

- Joni hermostuu DJ:lle, kun ei saakaan kuulla toivebiisiään enää kuudetta kertaa. Pena tulee hätiin, mutta kahakassa kaatuu juoma DJ-laitteiden päälle, mikä tekee reissusta kalliin. Porttikieltokin siitä tietenkin napsahtaa.

Mika - Joni: 22%

- Vessassa riehuva Joni onnistuu pudottamaan lavuaarin paikaltaan. Pudotessaan se rikkoo myös WC-pöntön, ja kusihätäiset juhlijat joutuvat juoksemaan ulkosalla asioillaan. Mika kiroilee, koska jostakin syystä rahat WC-remonttiin peritäänkin häneltä.

Vielä yks Remix :D

Joorge - Ehtoollisveli: 20%

Ehtoollisveli teloo päissään kompuroidessaan naamansa baarin vessassa ja lentää pihalle. Joorge raahaa hänet taksiin, mutta kuski ei suostu ottamaan veren tahrimaa parivaljakkoa kyytiin. Lopulta poliisi korjaa molemmat talteen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.