IRC-Galleria

merry chrismasMaanantai 22.12.2008 14:33

hyvät joulut jo nyt kaikille! :)

lähen tästä tänään kohta puolin mummolaan eli Niesiin ja samalla viiään kone huoltoon ni eipä saata minua vähää aikaa koneella näkyä. paitti jos en niesis tonin konetta nopsaa lainaa, mut Niesissä se nettiki on niin helevetin hias, et se lataa yhtä sivuaki varmaan 5 minuuttia, et saattaa koneella olemiset jäähä vähä vähelle tai sit ihan hermoheikkona istun sil tonin koneel enkä saa mtn aikaseks :D

Nii ja jos yritätte soittaa ni älkää ihmetelkö jos mulla on MUKA kokoajan puhelin kiini ja se valittaa et "numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä", siel niesissä ei oo vaan kenttiä ja viestikki saattaa perille tulla monen tunnin viiveellä! :D joten alkaa kärsivällisiä :)

mut on kyl melko ihanaa ku pääsee kelkkaileen ja ajeleen mönkkärillä, sekä ohan se tietenki myös mukavaa päässä välissä taas jonnekki rauhalliseen paikkaan kauas kaupungista. Mut onneks suviki tulee niin ees jotain seuraa on, niija onhan se toniki tietenki siellä.

Ihanaa päässä jonnekki missä voi vaan olla ja mähötä eikä tarvi miettii yhtään paljon kello on tai esim et "missäköhän on tnä menoa" tai "missäköhän se ja se on"

Takas rovaniemelle varmaan joskus 26 päivä mut viimeistään 28 päivä.
Yritämme piettää suvimooin kans lipunkorkeella niesis ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.