IRC-Galleria

JosieB

JosieB

on lumoutunut...

Rautalankaa!!Sunnuntai 01.07.2007 22:16

Pääsin kuin pääsinkin rokkaamaan yhdeksi illaksi... toivottomalta näytti jossain vaiheessa ja kävin jo melkein pumppaamassa pyörän kumit fillarireissua varten. Mutta onneksi paikalle saapui uljas prinssi upealla punaisella jenkillään :)

Voi että... sitä fiilistä on mahdoton sanoin kuvata kun istuu jenkin etupenkillä kellohame päällä, rokki pauhaa ja kauniit kesämaisemat vilistää ohi. Ihan sellanen Suomi-leffa-tunnelma :) Täytyy kyllä myöntää, että mä oon aika vähään tyytyväinen, mut jo se pelkkä matka sinne olis riittäny pelastamaan mun puol kesää.

Noh, ilta meni sitte ihan kivasti. Selvinpäin reissuun lähdin mut sitte jotenkin harhauduin ottamaan "ihan vaan muutaman paperinohuen". Illan loppusaldo olis sitte melko värikäs.... mutta toki hauska =)
Likat makso mulle 10€ siitä, että käyn kehumassa (seksipuhelinäänellä) kahden hyvin yrmynnäköisen poliisin "pamppuja"... Sarjassamme, älä yllytä yllytyshullua :D Ja sitä sarjaa sitte kestikin koko loppuillan. Kävin mm kokeilemassa voimiani siinä pelissä jossa pitää lyödä jollain ihme lekalla mahdollisimman kovaa ja saada se juttu "kilahtamaan" sinne kymppiin. You know? Ton sekavammin sitä ei kai voi edes yrittää selittää :)
Ainii, sit mä tietty aivan häpeilemättömästi flirttailin sellasen aivan käsittämättömän upean järjestyksenvalvojan kanssa... oli meinaan aika porno mies :) Koko ilta oli hyvää osoitusta siitä, miksei mulle pitäs antaa viunaa... ja miksei mua ikinä, IKINÄ, saa yllyttää mihinkään :D
Mut olipa ainaki yhden illan niin hauskaa, etten muistanut mitään pahaa moneen tuntiin. Mukaan lukien sen jätkän jota ei saa mielestään kuin vain lobotomialla :)

Kaikenkaikkiaan aivan loistava yö... Rokki pauhas ja hameenhelmat hulmus. Mitä muuta voi pyytää? :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.