IRC-Galleria

Vielä..Perjantai 01.08.2008 21:25

..olisi laskettuun aikaan n.50 päivää. Miten tämä odotusaika meni niin äkkiä, vaikken tehnyt yhtään mitään koko aikana, siis ollut töissä tai mitään muutakaan fiksua??!!

Tämä Ei ole ollut elämäni helpointa aikaa, päinvastoin. Jouduin luopumaan omasta elämästäni jonkun toisen, tärkeämmän elämän puolesta ja se on ollut itselleni vaikeaa. Jouduin luopumaan hevos harrastuksestani, urheilusta, kavereiden kanssa biletyksestä, viinin lipittely illoista, saunakaljasta, autosta, kylmäsavulohesta ja suurin osa ystävistäni ei enää pidä minuun yhteyttä.. tupakasta luopuminen oli onneksi kaikkein pienin murheeni!

Huono olo, kipu ja väsymys ovat saaneet oloni voimattomaksi. En en enää hallitse omaa vartaloani vaan se hallitsee minua. Näytän ihan mursulta, ja olen paljon omissa oloissani. En kaipaa kenenkään seuraa. Viihdyn hyvin mahani kanssa kaksistaan. Omia lemmikkejäni, sekä miestäni kyllä halin ja pussailen kovasti ja tietenkin ihania siskoni lapsia, mutta muuten ei mikään jaksa kiinnostaa tällä hetkellä...

Jospa saisin tuon kaiken menettämäni, paitsi auton, tupakan ja biletyksen (niitä en enää tarvikkaan) takaisin kunhan pienokaisemme tulla pötkähtää sekoittamaan elämämme.

Hän on kyllä erittäin tervetullut ja rakastamme häntä yli kaiken jo nyt <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.