IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Ensimmäinen unihalvausTiistai 12.02.2013 17:58

Woah.. Enpä ikinä ajatellut, että se omalle kohdalle sattuis..

Olenpa ollut tässä muutaman päivän kovassa flunssassa ja sen takia yöunet on jäänyt siihen 2-4 tuntiin yössä.

Viimeyönä ei taas tullut oikein nukutuksi ja heräsin vähän väliä, kuumetta ei mulla ollut koska olin ottanut lääkkeen pari tuntia aikaisemmin.
Siinä 3-4 maissa kävin hakemassa vettä ja menin takaisin sänkyyn, ei meinannut uni tulla sitten millään.
Hetken päästä siitä alkoi korvissa kuulua kamalan kova nouseva ääni, sellanen pörinä, luulin ensin lumiauran menevän tossa hiekkatiellä, mutta tajusin nopeasti että se tulee mun päästä. Hetken päästä se oli sellasta tasoa kuin jokin traktori tai muu vastaava kone olisi ollut mun huoneessa.

Pelästyin todellakin, että mitä nyt tapahtuu ja ajattelin nousta istumaan mitä pikimmin, enpä pystynyt :D Tajusin etten pystynyt liikkumaan olenkaan, yritin kaikilla voimilla nostaa kättäni, mutta olin täysin halvaantunut. Pystyin liikuttamaan silmiäni ja näin huoneeseeni, kaikki objektit oli pelkkää mustaa suttua, hyllyt, pakastin jne.
En ollut edes selälläni, vaan sellaisessa sikiöasennossa.

Sitten se tavallaan laantui pois ja pystyin liikkumaan. Nousin istumaan ja katselin ympärilleni, olin hiukan paniikissa koska luulin oikeasti halvaantuneeni/saaneeni jonkinlaisen kohtauksen.

Kävin takaisin nukkumaan ja se tapahtui uudestaan! Tällä kertaa kuulin sen täysin saman äänen joka oli vähintään yhtä kova kuin ensimmäisellä kerralla. En uskaltanut avata silmiäni tällä kertaa, mutta tunsin ikäänkuin kylmät kädet nilkkojeni ympärillä. Aivan jääkylmät.
Heräsin siitäkin todella nopeasti, en uskaltanut käydä takaisin nukkumaan heti. Hain koirani, jonka viereen käperryin. Sain nukuttua siihen about 12 ihan normaalisti :D

Olen todella pelokas ihminen ja ajattelin, että mitä kaikkea voisinkaan nähdä seuraavassa halvauksessa. Voisin esimerkiksi saada sydänkohtauksen jos näkisin jonkin humanoidihahmon huoneessani :D Ehkä niitä ei tule seuraavaan 10 vuoteen..who knows.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.