IRC-Galleria

Juunigatsu

Juunigatsu

Kaiken maailman ihmisiä. :'D

Home sweet home. <3Torstai 15.10.2009 21:06

Risteilyllä oli silleen ihan kivaa.... Ruoka oli hyvää ja hajuvesikauppa nasta paikka (vaikken ostanu mitää :'D) ja Antti Tuiskun konsertti promenadella aika cool 8DD Hyvä lavashow oli kyllä. Mun ja Paulan piti välttämättä ostaa tuttikarkkeja ku oltiin laival taas. XD

Tukholmas oli kans oli kivaa ~~ Sain shoppailtuu oujee. Ihan kunnollakin itse asias. 8D Ja puhuin jopa ruotsia. "Tack" ja sillee. =D No en mä mitään muuta sanonukkaa.

Sitte takastulomatkal olin ihan väsynyt, menin joskus kymmenen jälkeen (suomen aikaa) nukkumaan. Ja aamulla väsytti ihan kauheasti.

Mut laival oli kyl tosi hyvää aamupalaa <3 Siel buffetis.

Ja oikeesti, siel hajuvesikaupas oli jännää vaan suihkautella niitä tuoksuja niille kartonkisuikaleille ku ei kuitenkaan ois voinu ostaa mitään. Mut yay löysin mä sielt kaks kivaa 8D Yhen oisin voinukki ostaa ittelleni. Tosin se me todettiin jo Tian kaa Joensuussa.

Nyt ei vaa oo kauheen kiva ku vielki heittää pääs ihan ku ois laivas 8D Ei tosin enää yhtä paljon. Aika jännää ku tuntu ku ois kuivalla maalla hirvees aallokos. Njooo.

Nyt sit himas. Mul oli hirvee hinku kirjottaa, mut sit ku aukasin wordin ja mun tekeleen ja näin, missä kohassa se on, kaikki kirjotusfiilikset lähti. Yhyy :'DD No ehkä mä kuuntelen Goo Goo Dollsin Irisiä nii tulee inspis takasi. Toivottavasti.

Yay ihanaa olla kotona 8D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.