IRC-Galleria

Kun pappi "kiroaa" katolla...Lauantai 10.07.2010 23:35

Eli tulin eilen riparilta. Siel oli kivaa, mut niillä oppitunneilla meinas kuolla tylsyyteen. Aluks oltiin varmoja, et ei taatusti tuu minkään näköstä yhteishenkeä niinkun moni muu oli sanonu omalla riparillaan olleen. No kyllä sellanen sit tuli. Meitä oli 44 ihmistä eli ei kaikki voi olla tietenkään parhaita kavereita, mut kaikki tuli toimeen.
Isoset veti iltaohjelmia, jotka sisälsi mm. Amerikkalaisen ja Igorin taivaan merkkejä, lempeä läpi vuosisatojen, ponileikkejä ja vähän erinäisiä...hmm...pervompia juttuja..
Siel laulettiin kaikkii mahdollisii lauluja. Mm. Tilkkutäkki, Tuu mun vaimoksein, Martin Luther Kingin laulu, joka esitetään huomenna konfirmaatios(pitää opetella yöllä) ja Ilta pimenee. Keksittiin siihen vähä uudet sanat eli: Ilta pimenee, vaatteet vähenee...
Se toinen pappi sai kesken leiriä pojan. Se oli aika paljon poissa, kun selvis, että sillä vauvalla on reikä sydämes. Kävi sitä sääliks.
Leiril pelattiin koko ajan korttii: fuskupaskaa, paskahousuu, ristiseiskaa, uunoo yms. Yhtenä iltana sit lyhennettiin käsiämme oikeen urakalla ja jotenkin mulla lyheni eniten. Ihanaa..
Sit yhtenä päivänä meil oli joku rata, jos oli jotai pätkii Jeesuksen elämästä. Ei niiden toden mukasuudella niin välii.Paras pätkä oli, kun toinen papeista seiso katolla yhen isosen kanssa. Se pappi oli Jeesus ja Joupe oli Saatana. Siinä lähellä oli sellanen kummi-lapsi leiri. Yhtäkkii se Jeesus huutaa, et "MENE POIS SAATANA!". Oli niitten skidien ilmeet hienoja ja me vaan revettiin.
Vikana iltana valvottiin vähän myöhempään ja oli kaikkee spesiaaliohjelmaa. Yks jätkä sai "paskahalvauksen". Se kävi paskalla ja meni sit pelaan korttii. Yhtäkkii se meni ihan vihreeks ja alko täriseen. Säikähdettiin pahasti. Ilmeisesti se oli oikeesti lämpöhalvaus, mut ehittiin jo nimetä se paskahalvaukseks.
Jäi kauheet univelat eikä niitä ehi nukkuu pois. Huomenna konfirmaatio Viinikas eli pitää taas herätä aikasin. Sit on viel rippijuhlat, joihin tulee aika paljon kavereita. Noi kaikki muut tuntuu stressaavan niitä enemmän. Tänään oli konfirmaatioharjotukset. Tiia oli siel, kun Maikku oli raijannu sen mukaan. oli kiva nähä sitäkin. Käytiin viel Saran kanssa leffassa. Katottiin Sherk ja ikuinen onni. Se oli eka leffa, jonka mää näin 3D:nä ja se oli tosi hyvä. Täs pitäis viel tehdä kaikkee mahollista eli en ehi missään välis nukkuun täl menol...

Tää esitetään huomen:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.