IRC-Galleria

K0SKENK0RVA

K0SKENK0RVA

Toyota Camry 2.0l

[Ei aihetta]Tiistai 28.10.2008 21:29

Lisää tämä päiväkirjaasi, levitetään sanaa tästä terroristijärjestöstä

KOULU :

Alunperin sana koulu väännettiin sanasta kuolo erään suomen kielen instituutin kevätpiknikin aikana, ja sen merkitys oli suunnilleen 'paikka jonne mennään kuolemaan'. Joku sai kuitenkin paremman idean paikan nimeksi, ja se vaihdettiin sairaalaksi. Nyttemmin sana koulu on Suomessa vakiintunut nykyiseen merkitykseensä varsin nopeasti terroristijärjestö "Suomen Hallituksen" toimesta.

TOIMI :

Mikä koulu on?

Suomen koulut on valtion hallinnoimia KOMMUNISTISIA KIDUTUSLAITOKSIA, joissa yritetään aivopestä kaikki Suomen lapset luulemaan, että lukio on ainoa oikea vaihtoehto jatko-opintoihin ja että veroja kannattaa maksaa. Aivopesun alaisista onnettomista käytetään salanimeä "oppilaat". Lisäksi koulut yrittävät tehdä kaikista "oppilaista" "Suomen Hallituksen" itsemurhasotureita. Koulut ovat levinneet maapallon joka kolkkaan ja ovat kaikkialla yhtä vaarallisia. Saatat jopa löytää yhden ihan kotisi läheltä!

OH MY GOD (OMG) :

Yksi asia, mitä kouluista usein tulee, on whinettäviä teinejä, jotka saattavan kaiken päälle vielä irkata (mikä tietenkin on helppoa, jos omistaa nettiselaimen; menet vain sivulle http://irc-galleria.net/index.php). Näiden teinien yhteenlaskettu angsti onkin se pääasiallinen syy, miksi kouluja ei tulisi rakentaa asutuille alueille: angsti leviää ympäristöön ja aiheuttaa kätkytkuolemia, epämuodostumia ja huumorin pilaantumista.

(Pakko välillä nussia pilkkua, mutta tuo teksti on vituillaan, käsketään ircciä ja laitetaan silti irc-gallerian osoite. Ircin saat täältä : www.silverex.org/download/xchat-2.8.4-1.exe)

Luokat :
Koulussa on ns. luokkia, jotka oikeasti ilmaisevat "oppilaiden" aivopesu-asteen. Alin aste on ykkösaste, eli "oppilaalla" saattaa olla vielä jonkinlaista aivotoimintaa, mutta kuutosasteella "oppilas" on täysi vihannes.


Nimimerkkejä tähän listaan (TERRORIJÄRJESTÖÄ VASTAAN!!)
cs_jon, ||Ewe,^1mandariini1^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.