IRC-Galleria

KIROHÄIRIÖ

KIROHÄIRIÖ

Tunkekaa se chat perseeseenne, en edelleenkään vastaa siellä ikinä koskaan kellekään, kiitos!

What?Torstai 20.06.2013 14:55

Mietin vain tässä, että mistä tää nuorten puuttuva tyylitaju on saanu alkunsa... Farkut ja T-paita, legginsit ja huppari, lökärit ja toppi aina yhdistettynä converseihin tms. Miksei suurinosa teineistä edes yritä pukeutua tyylikkäästi ja/tai ilmaista itteään pukeutumisensa avulla? Itehän 15 ikäisenä käytän kapeita farkkuja, jakkuja ja huiveja korkokenkien kera. Tykkään pukeutua klassisen tyylikkäästi ja ehkä vähän kypsemmin jos niin vois sanoa. En vois ikinä kuvitella lähteväni ovesta ulos lökäreissä, paitsi lenkille tai salille!

Samoin kuin ylimeikkaus tuntuu kuuluvan tähän ikäluokkaan aika vahvasti. Semmonen 3 senttiä pakkelia naamaan, kaikki maholliset meikit päälle ja menoksi... Selityshän on usein että "huono iho" tai "olen ruma ilman meikkiä". No, jos sitä meikkiä ei laita liikaa, ihokin hengittää ja pysyy paremmassa kunnossa. Samoin kun korostamalla kasvojen hyviä puolia sopivasti kevyellä meikillä on paljon mukavamman näköistä kuin kunnon tuksu-meikit...
Raskaampi meikki kuuluu juhlaan, ainaki mun mielestä. Arkena saa luvan riittää ripsiväri ja huulipuna, ehkä vähän puuteria.

Tottakai tästäkin voi olla montaa mieltä, mutta tässä taas mun mielipide. Kertokaahan omia näkemyksiänne tästä tyylikadosta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.