IRC-Galleria

KRIESSE

KRIESSE

Niin se elämä opettaa.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tissit ja pippeli.Maanantai 08.10.2007 22:30

Tytöt ja pojat syntyvät samanlaisina, kumpaakin kiinnostaa huutamisen ohella syöminen ja kun ruoansaanti ehdollistuu tissiin niin rinnat alkavat kiinnostaa jo pienenä. Vuosien varrella kiinnostus kuitenkin hetkeksi lakkaa, jonka jälkeen herää uudelleen. Tytöillä lähinnä omiin rintoihin ja pojilla muiden. Poikkeuksia tietenkin on taas kummassakin ryhmässä.

Mikä sitten saa pojat ja miehet kiinnostumaan rinnoista? Eihän niissä loppuen lopuksi ole mitään erikoista. Tavallista ihoa, rasvaa sisällä. Eikä tissi ole edes erityisen tuntoherkkä (joskin erogeeninen alue). Ne eivät edes näytä erityisen eriskummallisilta, joskin onhan se hieman outoa että moiset möllykät roikkuvat keskellä rintaa.

Miehet kuluttavat suuren osan energiastaan rintojen katseluun ja miettimiseen kuinka niihin pääsisi käsiksi. Kaikkia vastaan tulevia tissipareja pitää vilkaista ja miettiä että millaisethan meijerit siellä paidan alla on piilossa.. Jos ja kun vihdoin käy tuuri, eli päästään näppituntumalle, niin ei enää oikein tiedetä mitä niillä sitten tehtäisiin. Ne eivät maistu erikoiselle, eivät tunnu erikoiselta eikä niissä ole ominaistuoksua. Silti niihin on kova himo päästä kiinni. Hieman kuin koirat haukkuvat tuntemattomia aidan takana. Jos pääsevät aidasta eroon eivät nekään tiedä mitä sille oudolle ihmiselle sitten pitäisi tehdä.

Mitä isommat sen paremmat, se on monen miehen mielipide. Mutta koko ei muuta sitä tosiseikkaa että rinnoilla ei oikein voi tehdä mitään. Puristelun on syytä olla kevyttä eikä nännejä saa pyöritellä kuin pullonkorkkeja tai radion nuppeja. Isot rinnat näyttävät parhaimmilta liiveihin kahlittuina, kun taas pienemmät seisovat terhakkaammin paljaanakin.

No entäs sitten pippelit? Hyvin monella ellei peräti suurimmalla osalla miehistä on jonkinlainen alemmuuskompleksi mitä oman siittimen kokoon tulee. Niinhän sitä aina sanotaan että ei se koko vaan kuinka sitä käyttää ja että koolla ei ole merkitystä. Sama pätee jossain määrin myös rintoihin.

Mutta mitäpä sitten jos omaakin megamelan, 30 senttisen monsterin? Missä sitä voi käyttää kun naisen keskimääräinen syvyys on 10-15 cm. Muistelen kuulleeni huhun että eräskin Holmes sai jonkun kirjaimellisesti naitua hengiltä suurella makkarallaan. Mitä iloa siitä suuresta vemputtimesta on jos sitä ei voi survoa juuria myöten sinne mihin se parhaiten uppoaa? Kumitkin pitää hankkia erikoisliikkeistä (tai käyttää hevosille tarkoitettuja) kun normaalikoko, jota Suomessa käytetään, riittää juuri ja juuri nupin huputtamiseen ja silloinkaan veri ei kierrä.

Monille naisille iso vehje tuo myös ei toivottua ahdistusta siitä, mahtuuko megamolo lainkaan sisälle, niinpä syntinen sänkyseikkailu voi jäädä lyhyeksi kun ’avain ei sovi lukkoon’. Mitä tästä kaikesta opimme? No emme mitään. Mikään ei muuttunut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.