IRC-Galleria

Joo TAAS. Sain itteni (ihme kyllä) raahattua koneelle ku tämmöne datis oon ;D mut eilen.. huhhuh, en ees haluu ajatella sitä päivää..
Ensinnäki heräsin ja mul oli NIIN paha olo et huhhuh! no käväsin koulussa ja lähin ekan tunni jälkee kotii.. Sit kotona olin vähä aikaa ja söin jonku leivä.
Makoilin vaa sängys ja yhtäkkii onksensin kaikki leivät pois YÄH>: . Ja menin sitte taas makoilee ja kuumeki alko nousta. Se oli jotai nii helvettii. Aattelin et kuolen siihe paikkaa... makasin sängyl about 7 TUNTII. En voinu nousta seisoo ku oisin kaatunu heti siihe paikkaa. Pyörytti ja huimas & pää särki, oksetti ja kuumetta iha pirusti. Oli aika tylsää ku ei uskaltanu nukahtaa ku pelkäs et yrjöön taas :s onneks isi tuli kotii sit myöhemmi kotii ;DD en kuitenkaa sit saanu mitää, join varmaa 1 dl mehuu ja yäkkäsin senki sit myöhemmi.
En saanu nukuttuu ku ehkä tunni. Kieriskelin sängys ja katoin kelloo koko aja. Aamul olo oli taas paha. Noi sanos et pitäs mennä tiputuksee jos ei mikää pysy sisäl. Kauhee nälkä koko aja mut en pysty syömää :/ onneks sain tänää syötyy kaks mehujäätä (mitkä isi toi eile kaupast;>), pelottaaki koko aja et koska yrjöön taas. Onneks olo on nyt aika hyvä, silti huimaa ja on paha olo koko aika.. Mitäs täs. Eilist päivää en halu IKINÄ takasi.
Tuun ehkä huomenna kouluun. Toivotaa. Ellen joudu menee nyt sit tiputuksee..:S

Nähää tai ei, moro! =D

p.s. sori jos teksti on aika suora puheista (oksennan, yrjöön sanoja aika monesti) en nyt osaa olla nii sivistyny.:DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.