IRC-Galleria

Huminaa tietokoneista.Lauantai 21.11.2009 18:34

Olin eilen helluntaikirkolla Start Revolution -tilaisuudessa. Tai miksi sitä nyt sitten pitäisikään kutsua. Love Is the Revolution -tapahtuman aloitustilaisuus kuitenkin. Oli ehkä parasta ikinä. En olis uskonut, miten paljon nuoria siellä oli. Ja miten tunteella kaikki ylisti. Oli ihan mahtavaa kyllä. Itkin siellä pariin otteeseen. Tapasin tuttujakin jopa, mikä oli epätavallista. Menen ehkä tänäänkin sinne. Mun piti alunperin mennä niille raamattutunneillekin, mitä siellä on nyt meneillään, mutta en hoksannu ajankulua tarpeeksi ajoissa. Mutta seitsemältä on se konsertti ja sen jälkeen sit vielä se Be Part Of the Revolution, joka kans kiinnostais varsin suuresti. Tulis Tommikin mukaan niin olisin vielä iloisempi. 8) Piti mennä illalla Rytmikselle, mutta totta puhuakseni mua kiinnostaa ylistysilta sata kertaa enemmän kuin se keikka. Say what you say. Sitä paitsi Rytmis maksais 16€ ja mulla ei tosiaan ole ylimääräistä rahaa nyt. No sain mä tosta yhestä korsetista 15€ sentään. Mutta niin.


Saatiin lamppu olkkariin, woo. Huvitti, kun Tommi sitä hääräs ensin tuohon niin se tuli vähän väliä kysymään multa jotain niiden johtojen kytkemisestä. Jotenkin absurdia, koska yleensä miehillä on se asenne että naiset ei tiedä mistään mitään jos on jostain tuollasesta kyse. No, tällä kertaa tiesin. Ja minä ne piuhat sinne kytkin sitten loppujen lopuksi ja Tommi avusti pitämällä kiinni siitä lampusta. Kummallista kyllä, kun on näin valoisa tää olkkari. Tottunut sellaseen hämärään valaistukseen.

Mun pitäis laittaa jotain sapuskaa mut en oikeen tiedä mitä laittaisin. Graah.

Ai niin joo. Sari Kankkonen on nyt virallisesti ei-enää-kasvissyöjä. Mut olin mä kaks vuotta kasvissyöjä. Saavutus sinänsä. Mä vaan lakkasin näkemästä mitään järkeä siinä. Sitä paitsi rupes jo ärsyttämään se jatkuva "miten sä sitte voit elää" -kyseleminen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.