IRC-Galleria

Koska se on ärsyttävää.Torstai 25.03.2010 23:31

Niin juuri, teen tämän koska se on ärsyttävää. Tällainen pieni piristys tähän väliin, kun en oo hetkeen tehnyt näitä möllöjä.



Voisitko seurustella jonkun kanssa : Seurustelen. Eli joo.

Mitä suunnitelmia sinulla on huomiseksi : Nukkua niin pitkään kuin unta riittää ja sitten kullan kanssa Eville joskus aamupäivästä ja sitten hengaan perheen kanssa. Luultavasti valvon myöhään ja ehkä käyn saunassa. Lenkille ainakin pitää päästä.

Oletko tyytyväinen nykyiseen elämääsi : Ihan juu. Tosin haluisin jo töihin, että olis rahatilanne vähän parempi ja vois esim joskus matkustaa johonki, ees Suomen rajojen sisällä. Mutta basically menee kyllä tosi hyvin. En keksi mitään sen kummempia parannusehdotuksia, kuin jonkinasteisen rahatilanteen kohentumisen. Eikä sekään tarttis olla kuin sen verran, että pärjäis ja jäis jotain pakollisten menojen jälkeen itsellekin. Ja no, ehkä tykkäisin jos olis täällä Seinäjoellakin joku kaveriporukka, tai ees muutama hyvä ystävä. Mut seki taitaa olla vaan itsestä kiinni ja mä nyt oon mä.

Mitä teit viimeyönä : Kuumehourailin, minkä seurauksena hytisin kylmästä, ja nukuin. Olin Tommin kainalossakin varmaan jossain vaiheessa, mutta olin niin sekava että en muista.

Kännykkäsi viides viesti: ":D no eipä inhoa, miks inhoais?"

Montako paitaa sinulla on päälläsi nyt : Kaksi kipaletta. Punainen toppi ja luokkahuppari.

Mitä teit tänä uutenavuonna?: Olin Tommin mökillä bileissä, join melkein pullollisen punaviiniä ja olin hilpeä. Valvoin aamukahdeksaan asti ja aiheutin yleistä hämmennystä joidenkin mieshenkilöiden elämään.

Onko joku ihastunut sinuun : Todennäköisesti kyllä, mutta en voi tietenkään olla varma kun ei ole kukaan (Tommin lisäksi) tunnustanut.

Onko joku jota et koskaan unohda : Aika montakin.

Kenen kanssa tekstailet useimmiten : Tompan kai.

Kuka viimeksi soitti sinulle : Isukki kyseli että onko meillä rahaa ruokaan.

Kuka on paras ystäväsi: Eiköhän se ole Senniseni. Laskeskelin täs eräs päivä, että ollaan vissiin tunnettu toisemme jo 16 vuotta. :D

Viimeisin tärkeä tapahtuma : Ööö mikä nyt on tärkeä? No, viime perjantain Onnela -reissu oli ainaski erinomaisen hauska. En tiiä voiko baarireissua sanoa tärkeäksi, mut en mä sentään ollut kännissä ja oli siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi todella kivaa. Ja kai se on tärkeää että on hauskaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.