IRC-Galleria

Kahvikaravaani

Kahvikaravaani

kulkee vittu aavikolla ja kohta saadaan pahaa juhla-mokkaa ):

huooh saakelii :DMaanantai 20.07.2009 03:35

yödataus armottomassa käynnisä, sinullakin? miksi? Oletko koskaan miettinyt että miksi helvetissä sinun pitää olla siinä pikkutunneille asti? Et sinä mitään konkreettista tee kuitenkaan IHMINEN! olisit edes dokaamassa mutta ei! Päivitä feissarii, päivität kaltsuu. Ite viimestelin äske iha hiron huonon paint kuvan kalleriaan lol. Mut haistakaas kusi. Haistan sen itsekkin.


Tänään, anteeksi tarkoitan eilen (ks. kello) Oli sunnuntai ja mun viimeismmän leirin konfis. ONNEE KAIKILLE PIENEMPI KUIN KOLME SUUREMPI KUIN YKSI ON KAKSI!!! (Tämän epäkaupallisen tiedotteen teille tarjoaa suomen matemakisti yhdistys ja suomen kokoomus) huomen, anteeksi tarkoitan tänään ei oo duunii ei ripari hommii ei mitään, JES! Nukun pitkään ja chillaan tyyppien kaa ja illal mennään nähtävästi jtn ottamaan :D

Ja nyt, hyvää yötä, jos sinulla on sukat jalassa. Jos ei olet täysin kelvoton, sinua ei halua enää kukaan nähdä huomenna, elämäsi on ohi ja sinä pelkkä pieru. päiväkirjan kaikkien merkintöjen luku omalla vastuulla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.