IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Are you an emo?Lauantai 05.01.2008 20:25

Eräissä kulttuureissa emoa pidetään synonyymina homolle, mutta kuten kaikki ihmiset tietävät, eivät ne mitään ihmisiä ole. Tosin emojen kiima-aikana urospuoliset emot saattavat suudella toisiaan kiinnittääkseen naaraspuolisten emojen huomion.

Emot kuuntelevat hirveää ininää. Kuitenkin usein emojen suosima musiikki kuulostaa lähinnä siltä kuin mies synnyttäisi. Sanoitukset ovat erittäin masentavia, kuitenkin hyvinkin syvällisiä, kuten "KILL KILL!!!!1" "DIE!" "I LOVED YOU!!!!!" sekä "RAAAAAAWWWWWWRRRRRrrr!" Emot kuuntelevat myöskin teinipunkkia, kuten esim. Fall Out Boyta tai My Chemical Romancea selvitäkseen kaikista syömishäiriöistään, koska kun he näkevät bändin lihavan laulajan, he unohtavat viiltelyn taas hetkeksi.

Mistä emon sitten tunnistaa?

* Hapsottava musta kuontalo, joka peittää toisen silmän.
* Mustat, paskaiset Converse All Starit
* Liian pieni, haiseva tai likainen bändipaita, joka on ostettu joskus ala-asteen viidennellä.
* Liituraita- tai pillifarkut
* "Persoonallinen" palestiinahuivi
* Eyeliner, joka on monesti valunut kyynelten mukana poskille.
* Viiltojäljet ranteissa
* Puhuvat käsittämätöntä fanikieltä ("Arvaa mitä siis oh my Gerard tänään on enää kaksikymmentäyksi päivää kun Jared Leton veljen rumpukapula täyttää neljäkymmentäseitsemän päivää!")
* Selittävät aina kuinka heitä ei ymmärretä
* ...ja joissain tapauksissa kuinka haluavat tehdä emojen rituaali-itsemurhan.

99,7% emoista on rumia. Niin rumia, että näet seuraavat kuusi vuotta painajaisia kyseisen emon naamasta, siitä päivästä kun olet sellaisen nähnyt. Suurin osa näistä on MCR-emoja ja tietyissä tapauksessa anarkistihomoja ja -lesboja, jotka pyrkivät aiheuttamaan mahdollisimman paljon vitutusta käytöksellään. Emojen vanhemman, sukulaisen tai muuten emon kanssa välittömään läheisyyteen joutuvan henkilön täytyy muistaa, että aggressiivisella käytöksellään hän yrittää vaan kompensoida itsetunnon puutettaan ja lihavuuttaan. Maailma kohteleekin emoja epäreilulla kädellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.