IRC-Galleria

Kainie

Kainie

A lovesong for the lovesick

Tauko oli pitkä...Tiistai 17.01.2006 06:56

Niin, eipä ole taas hetkeen tullut avauduttua... Nyt on varmaan hyvä aika sillekin =)

Meinaa pää seota xD unirytmi on ollut häränperseellään taas jo tovin, ja alan muutenkin epäillä mielenterveyteni rippeiden kuolleen niidenkin jo kauan sitten pois... kun ei tajua, ei saatana :( tasaamisestakaan ei tunnu tulevan hevon ......... et silleen x)

Työmahdollisuus siintää taas kiikarissa, siis nyt jotain parempaa :D paikalliseen pikku Pubiin saatan hommiin päästä, ja se kyllä kuulostaa varsin hyvältä, ei siinä mitään :D näämpähän ruoveden parhaat baarikeikat ihan ilmaiseksi =P Honkabaari on paikan nimi, ja siellä saattaa meikä hetken piästä sitten näkyillä tiskin takana x)

Sitten vielä, tunne-elämä revisited... hitto soikoon, elämällä on paha tapa pyörittää taas tunnepuolella kuin hyvin keskittyneessä hirmumyrskyssä :( juuri kun olen päässyt yhden ihastumisen yli (joka tosin päätyi onnellisesti ystävyyteen =) ), ilmaantuu elämääni uusi neitokainen, ja kun se kerran on vielä mahdollista valtionrajojen sisällä, niin vielä kauempaa xP vaan uskon että tämä tyttö on todella valmis seurustelemaan kanssani :) hitto, kun neiti on vielä kaunis, söpö ja älyttömän mukavan oloinen niin... noh, ehkä tässä taas saisi elämälleen hiukan sisältöä, ja rakkaudelleen kohteen joka haluaa tuntea sitä :) sen näemme sitten kun olemme tavanneet ihan kasvokkain, sitä ennen en voi antaa liian isoja lupauksia...sen verran vanhoillinen kun olen...
Nyt esi-isien henget, pyydän teitä, tarjotkaa minulle tämä tilaisuus rakastaa ja tulla rakastetuksi, sillä olen niin lopen uupunut olemaan yksin, niin lopen väsynyt suojaamaan tunteeni... joko nyt saisin todella rakastaa?

NP: Dan Swanö ~ Sun Of The Night

Cheers, Kainie

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.