IRC-Galleria

Kamita

Kamita

♀♀ = ♥

Selaa blogimerkintöjä

Nää mejän jutut kyllä likkuu Lentävistälehmistä maan halkasemiseen ja siitä venukselle muuttamiseen ja siitä NASTEN MAAILMAN HALLITSEMISEEN josta miesvankiloihin joista naiset saavat valita mieluisen miehensä kuiin kaupasta! x'DD<3

Uutistemme aiheita: "Uusi lintu/possulajike, 2 uutta urheilu/valmennusmuotoa, "
Ja sitten uutisin:
"2 nuorta naista saunahöyryissä havatsivat uuden uuden possu/lintu lajikkeen joka nimettiin VilliHarakkaPossuksi. kukaan muu ei valitettavasti nähnyt kyseistä lajia, joten emme voi todistaa sitä."
Ja sitten urheiluun:
"2 nuorta naista keksivät kaksi uutta urheilu/valmennus muotoa. toinen näistä uusista muodoista on: Keskustelun rakentaja, jonka tehtävänä on ohjata keksustelua. (Jos haluat valmennusta soita numeroon 000-6660 000 minuuttihintamme on 827e/min plus paikallisverkkomaksu. MUTTA naiset soittavat hinnalla 200e/min Tämä huikea tarjois on voimassa 2 sekunttia koko blogi merkinnän luettuasi.)
Toinen urheilu/valmennus muoto on Juttujen LentoKilpailu, Ottakaa MAAGINEN saunakauha ja lisätkää 4 tippaa löylytuoksua ja heittäkää kiukaalle hengittäkää syvään ja antakaa juttujen kulkea, kunnes ne lentävät pois. Sen jälkeen (kun jutut ovat törmänneet saunan oveen.) jos välttämättä haluatte ottakaa jutut kiinni ja syökää ne, jonka jälkeen aloittakaa kierto uudestaan. "

Ja nyt loppukevennykseksi Ihme-Aforismi,
"Pitää välillä seota, että tajuaa olla selväjärkinen!"

Hyvää illan jatkoa, Minä olen Hanna Keskustelunrankentaja ja tämä tässä on Mitja Villiharakkapossu repeilkää hyvin mutta muistakaa liimata palaset yhteen että voitte revetä uudestaan.!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.