IRC-Galleria

Kapybara

Kapybara

In dephts of the sea...
Kysymys:
"---Esittele kuusi tapaa miten voit vaikuttaa asiaan. --- Onko tavallisen kansalaisen todellisuudessa mahdollista vaikuttaa tämän kaltaisiin asioihin?"

Vastaus:
"--- 6. Mene kadulle kovaan ääneen huutamaan mielepidettäsi kunnes joku soittaa poliisit/valkotakkiset miehet hakemaan, jolloin esitä urheaa marttyyriä katsellessasi aateveljiesi kiihkoista ihailua uhrautuessasi aatteen puolesta.
En tosin suosittele tuota viimeistä tapaa sillä siitä voi koitua harmia. Vaikka toisaalta sillä tavalla ainakin saa huomiota asialleen.
---
'Kaikki on mahdollista, jos yrittää tarpeeksi'. Kyllä, yksilön on mahdollista vaikuttaa suuriinkin asioihin, kunhan yrittää tareeksi kovaa. Tukijoukot sovat yleensä tarpeen, mutta ilman yksilön panostusta suurikaan järjestö ei pysty toimimaan. --- Ilman vahvaa johtajaa, ei ole toimivaa järjestöä (//pehmittämään 'yksi johtaja on välttämätön suurenlauman selviämiseksi' -vaikutelmaa, lähinnä// joskus myös johtoryhmä voi toimia)---"

HY koe, siis. Ja tehtävän annossa siis mainittiin, että "Olet suuresti ydinvoimaa vastaan---". No, sehän sopii. Ai, että pystyykö yksilö vaikuttamaa? Ihana kysymys. Ja siis vinoviivojen väliin jäävä ei tietenkään löydy sieltä alkuperäisestä tekstistä (niin kuin te fiksut pallerot varmasti ymmärsittekin)...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.