IRC-Galleria

Michael Jackson's this is itTorstai 29.10.2009 13:31

Eilen oli vihdoin se kauan odotettu päivä, kun this is it tuli elokuvateatteriin. Kävin katsomassa elokuvan 2 x. Ihana elokuva joka herätti tunteita. Kotimatkalla yksin bussissa vieläkin kyyneleen nousivat silmiin, kun ajattelin elokuvaa.
Oli koskettavaa nähdä Michael niin täynnä energiaa, hymyilevän ja sitä intoa millä hän odotti tulevia konsertteja. Elokuva toi myös esille hänen ystävällisen ja hyvätahtoisen persoonan, joka hän oli.
Milessä vaan pyörii kysymys miksi? Tuntuu väärältä, että ihminen joka kosketti niin monen ihmisen elämää ja halusi kaikille vain hyvää otettiin meiltä pois. Vielä epäoikeudenmukaisempaa on se että ihminen joka halusi vain hyvää sai itse kärsiä niin paljon pahaa. Kai se tosiasia on vain niin että jotkut vain ovat liian hyviä tähän maailmaan.
Michael oli lahja meille ja hänen lahjansa oli toimia maailmassa Jumalan oikeana kätenä. Toivottavasti viimeistään nyt ihmiset heräävät ymmärtämään hänen merkityksensä ja oppisivat arvostamaan sitä. Jos maailmassa olisi enemmän hänen kaltaisijaan olisi tämä maailma parempi paikka meille kaikille.
Monet sanovat miten Michael on vaikuttanut heihin musiikillisesti ja tanssitaitojensa kautta. Itse rakastan Michaelin musiikkia ja ihailen hänen taitoaatanssitaitojaan. Hän tulee aina olemaan musiikin ja tanssin nero. Itse olen saanut vaikutteita hänen persoonastaan, ajatuksistaan ja elämäanarvoistaan. Siitä hyvästä jonka hän halusi jakaa kaikkien kanssa.
Ilman Michaelia moni asia elämässäni olisi jäänyt tapahtumatta, monta ihmistä tapaamatta, monta matkaa matkustamatta ja monta kokemusta kokematta. Michaelin musiikki oli myös antamassa voimaa, kun elämä oli vaikeaa ja ympärillä oli vain synkkyyttä. Michael, en voi koskaan kiittää sinua tarpeeksi siitä kaikesta, mitä olet antanut elämääni. En koskaan tule unohtamaan sinua..........

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.