IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 31.07.2008 15:24

Hajottaa. Oon ollu kipsu sunnuntaista asti enkä pääse nauttimaan noist kesän ainoista hyvistä päivistä :( olisin jopa mieluummi töissä. Uskomatonta.

Mua vituttaa nää suomen lääkärit. Varsinki työterveyslääkärit. Mistä muropaketista ne oikein repii noi lääkäritutkinnot.

Kävin tiistaina hakemassa saikkua ja sain just sellase lääkärin jonka ei pitäs olla lääkäri.
Mua vaivas kuume ja kipeät korvat ja sit olin muutenki iha flunssane ja ääni kateissa.
Äijä ei ees kysy mitään vaa kirjottaa suoraan "akuutti ylähengitysinfektio" ja saikkua sain tiistain ja keskiviikon. Sanoin sille et voisko se kattoo mun korvia ja laittaa torstaiks saikkua iha kuumeen takia. No äijä nopeesti kattoo korvat ja sanoo ettei niissä oo mitää, vähän vaan vaikkua. Lol. Ja sen mielestä toi saikkumäärä riitti ettei mua vaivaa mikään ja tuun sitte hakemaan lisää tarvittaessa.
Mulla meni siinä lääkärikäynnissä 2 minuuttia.
Äijä ei vaan tajua ettei se paranna oloa yhtää mennä eka bussilla hakemaan lähete Jumbosta ja sit takas mehiläiseen. Ja hakee uusi lähete sit jos tarttee käydä uudestaan.

No enhä mä tänäänkää ollu työkunnos ja hain lisää. Varmistin et sain eri lääkärin.
Tää setä sano heti et mulla on korvatulehdus ja poskiontelutulehdus ja ihmetteli miksen saanu tiistaina mitää lääkkeitä. Jos olisin saanu ne antibiootit jo sillon ni ei tartteis saikkuilla niin paljoa :D

Must on tullu pelinarkkis ku mullei oo ollu paljoo muuta tekemistä ku kattoo telkkua,hengailla koneella tai pelata pleikkaa. :DDD omg.






Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.