IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 15.07.2008 02:38

Lueskelin tässä aamulla Hesaria. Siinähän ei mitään kummallista ole mutta siinä mitä siitä luin. Ensin: "Vanhanen: Suomen keskityttävä Lähi-Itään" (tai jotain vastaavaa) ja pienemmällä: "Sirkka Mertala ei aiheuttanut ongelmia" (tai vastaavaa). MITÄ HELVETIN VÄLIÄ SILLÄ ON AIHEUTTIKO PÄÄMINISTERIN NAINEN JOTAIN VAI EI?
Aiheuttaa kysymyksen että onko Hesari alentumassa aamulla tulevaksi iltapäivälehdeksi. Ei helvetti. Tosin, ei tämä ensimmäinen kerta ollut. Tän Kanerva-Tukiainen-homman aikaan Hesarissa oli 3/4 lehden sivusta vievä juttu Kanervan viesteistä ja 1/4 juttu joka oli kirjotettu tyyliin: "Ai niin, Suomi muuten liitty NATO:n nopean toiminnan joukkoihin". Oikeasti, kumpi on tärkeämpää: ulkoministerin tekstiviestit bimbolle vai se että Suomi lähettää tulevaisuudessa ihmisiä kuolemaan Yhdysvaltojen takia ja saa Venäjän vihat päälleen?
Ja sitten vielä oli se eduskunnan ahdisteluskandaali. Jutussa syyllistettiin äijiä ja saatiin ne kuulostamaan siltä että juuri NE ahdisteli naisia, vaikka parat oli vaan suostunut kommentoimaan. (Okei, osa oli sovinistisia mutta saattoi olla erotettuna kontekstista).

Noh, tänä tosi-tv:n kulta-aikana ihmisiä kiinnostaa enemmän viihde kuin asia. Mikä ero sitten näilläkin on sillä ainakin minä nautin näiden ns. oikeiden uutisten lukemisesta enemmän kuin ns. viihdeuutisten.
Eli tavallaan se on viihdettä mulle... Hmm... Meni liian filosofiseksi.


Ja ah, ilouutisia, elämäni on nyt täydellistä, mitään ei minulta puutu. Pääni ylle laskeutuu taivaallinen valo ja taustalla soi Hallelujah!
Seiska on valinnut meidän perheen saamaan kuukauden numerot ilmaiseksi.
Ihanaa, juuri tätä olen aina kaivannut...
Iskä tosin sanoi että Seiska on huono sytyke :D
Hyvä migreeninaiheuttaja se ainakin on :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.