IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kertokaa mulle plihiiis jotain selvitymiskeinoja autokouluun... Mä en pysy tunneilla hereillä ja oon valitettavasti ainoa henkilö tunnilla ja opettaja huomaa kyllä etten kuuntele ihan koko aikaa (kivat kun vielä kyseleekin kaikenlaista ja minä yritän feikata että olisin kuunnellu). Silti, tavalla tai toisella, mun on pakko päästä teoriakokeesta ekalla läpi, inssi luultavamminkin menee tietty uusiks.


Kävin ottamassa myös passikuvat, hyi hitto minkä näkönen olen niissä. Semmonen "haistakaa vittu"-ilme ja mittasuhteet päin vittua. Luulevat mua mieheksi sen kuvan perusteella varmaankin :P En tiennytkään olevani niin ruma kuin niissä kuvissa :D


Möääh, huomenna käväisemään Tammerforsissa, jipii. Ei oo ees rahaa mutta mitäpä pienistä, täytyy ehkä ryöstää tililtäni :P Naisena olemisessa on se vittumainen puoli että omistaa hirveästi vaatteita muttei mitään päällepantavaa. Yngh, mun vaatteet on jotain ruman ja hirveän väliltä. Tyylitajua ei sitten ollenkaan :D Noh, se siitä turhamaisuus angstista (tällä kertaa).

Huomenna on taas teoriatunti. Argh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.