IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Väsyttäääääää....Sunnuntai 27.07.2008 00:54

Piti lähteä sitten Koskiin mutta koneella istun, en vaan yksinkertaisesti JAKSANUT lähteä. Noh, ei mulla olis ees rahaa kun oon juonu melkein kaiken :D (olen mä ostanut mm. paidankin, en mä mikään juoppo ole) Fiksua muuten lähteä "kaupunkiin" juomaan ilman tietoa yöpaikasta. Loppuen lopuksi pääsin kyydillä kotiin siinä aamu neljän aikoihin :)

Saamme kiittää HK:n hernekeittoa että Lissun pyörä saatiin niille, muuten olisi voinut käydä hankalaksi. Se meidän viritelmä oli kyllä niin loistava että harmittaa ettei siitä ole kuvamateriaalia :D Mutta kerrankin mullakin leikkas kun tajusin että niillä mainoksilla voi sitoa sen peräluukun kiinni ettei pyörä tipahtais ulos keskelle tietä.

Muuten, jos joku tyyppi pesäpallomailan kanssa tulee selittämään jotain niin kannattaa perääntyä ajoissa :D Onneksi teimme niin.

Mä nukahdan pystyyn, huomenna alkaa armoton pakkaaminen, yöllä lähtö Turkkuseen :D
Näemme siis vasta elokuussa :( (Tiedän kyllä että kaikki ikävöivät mua suuresti kun en ole Suomessa :D )

Lähetelkää osoitteitanne jos haluatte kortin :)


Festareista ja semmosista tuli mieleen että MÄ HALUAN JALOMETALLIIN. Tarviin vaan seuraa ja yöpaikan. Mun on PAKKO päästä sinne.
Noh, en mä kuole jos en pääse mutta kun siellä on niin jumalattoman hyvä setti tänä vuonna. Kyllä nyt vituttaa, saatana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.