IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 09.08.2008 21:49

Mietin tässä taas että tää mun kuuluisa "huumori" menee lievästi sanottuna yli. Kuinkahan moni taas kuvittelee että minä pidän itseäni kauniina ja ihanana ja aivan täydellisenä ihmisenä pelkästään kuvien ja ton tilan perusteella. Kuvissa joissa näytän vähänkään siedettävältä (ainakaan omaan makuuni) satun näyttämään ylpeältä ja ilkeältä mikä aiheuttaa sen että mun ihana itseironiani ja jonkinlainen itseinho alkaa vittuilemaan ja on pakko laittaa siihen jotain että "vitun itserakas narttu".


Ja ennenkui alan liikoja angstaamaan ja viiltelemään ranteita auki, niin täytyy kyllä myöntää sen verran etten mä itseäni totaalisen vastenmielisenä pidä. Mä en kyllä ole kaunis, kuin ei suurin osa ihmisistä vaan ole. Mä en ole erityisen älykäs ja mun huumori on vähän mitä on. Ja mä välitän aivan liikaa siitä mitä muut ihmiset musta ajattelevat. Ja se todella näkyy kaikessa. Ihmisiä kun ei vaan pysty miellyttämään koskaan täysin oli sitten millainen tahansa. Ihminen lokeroidaan aina johonkin, sopi se siihen hyvin tai ei.

Muuten, kuinkahan puoliunessa mä mahdan olla sitten maanantaina ku koulu alkaa? Unirytmi on TAAS päin vittua mutta se kai on jokseenkin normaalia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.