IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Somebody get me out of here!Sunnuntai 24.08.2008 23:46

Nyt se on sitten alkanut mullakin, itsenäisyydestä haaveilu. Mä en todellakaan jaksa enää asua kotona, tosin, täytyy varmaan olla täällä vielä se pari vuotta ennenkuin pääsen johonkin opiskelemaan. Helkkarin inflaatio sanon minä -.-'

Ihan sama missä rotanloukossa asun kunhan se on jossain asutuskeskuksessa kaukana Pirkanmaasta. Älkää helvetissä ihmiset haaveilko maallemuutosta, täällä asuminen on raskasta ja epäekologista. Aamuisin heräätte viideltä ehtiäksenne kahdeksaksi kouluun koska bussit eivät liiku kunnolla. Asutte noin 30 km päässä koulusta ja sinne ajaisi 20 minuutissa mutta bussien kanssa menee kaksi tuntia. Bussipysäkille kävelet sitten armottomassa vesisateessa ja tuulessa, sateenvarjos meinaa lentää huit helvettiin ja sä uppoat kuraan. Omistat kauniita vaatteita ja kenkiä muttet voi käyttää niitä koska ne menisivät kurassa pilalle. Koulussa nukut tunnit ruokikseen asti vatsakurnien koska et ole aamulla kerennyt syömään, saati sitten meikkaamaan tai harjaamaan hiuksias. Ryömit kotiin illalla kuudelta ja kaadut sänkyyn etkä saa unta kuitenkaan. Läksyjä et jaksa tehdä koskaan ja koulu menee päin vittua. Viikonloppuisin et pääse bilettämään tai muutenkaan näkemään kavereitas kun aina pitää hommata yöpaikka eikä kukaan pidä siipeilijästä.

Että sellaista täällä maaseudun rauhassa, muuttakaa vaan tänne. :_D Hahaa, tuutte katumaan.

Minä asun rotanloukossa syömässä tonnikalaa ja hukun kenkiini ja vaatteisiini mutta ainakin on lyhyet välimatkat paikkoihin.


(Hei, tuo unelma pitää mut hengissä kun meinaan tukehtua tänne kuraan ja eristyneisyyteen)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.