IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mitä opin viikonlopun aikana?Sunnuntai 21.09.2008 16:52


1. Miehet tosiaan ON kusipäitä (vaikka epätoivoisesti yritän haluan uskoa ettei ne ole)

2. Naistenkin pitäisi olla kusipäitä (juoda jumalattomasti, panna jokasta vastaantulijaa, olla ilkeä jne...)

3. Mulla ja Lemmy Kilmisterillä on jotain yhteistä (!!!!!!!) o.O

4. Mä olen naiivi, idiootti, liian romanttinen ja lapsellinen sekä AIVAN LIIAN KILTTI MORALISTI



PERUSTEET:


1. Miehet panee mitä tahansa koska tahansa ja missä tahansa. Ja haukkuu selän takana sitten kaikki panonsa ja nauraa. Ne juo koko ajan ja pitää itseänsä parempina kuin muita eivätkä arvosta ihmisiä jotka ajattelee muutakin kuin juomista.


2. Naisilta odotetaan selviytymisen kannalta samanlaista käyttäytymistä kuin miehiltä ettei aiheutuisi liikaa särkyneitä ja katkeroituneita naisia (kuten minä). (Ironista kyllä, jätkät menee ja rakastuu näihin muijiin ja itkee niiden takia -.-')


3. Mäkin olen innostunut toisesta maailmansodasta (tosin vähän eri tavalla mutta silti)

4. Mä luulen oikeasti että on olemassa ihania mukavia söpöjä miehiä jotka ei ole kusipäitä*. Mä en pane jokaista vastaantulevaa jätkää enkä juo aina enkä paljoa (paitsi silloin kun olen äärettömän vittuuntunut). Ja moralistin musta tietysti tekee se että arvostelen muita kusipäiksi kun en itse pysty olemaan samanlainen.

Oma vika, ei voi auttaa, kyynel. -.-'






*katso kohta 1.


Huoh, mun täytyy liittyä joihinkin fundamentalistikristittyihin tai jehovantodistajiin tai jotain. Tosin, epäilen suuresti että ne ovat vain tekopyhiä.



Ja taas kerran tätä valitusta mutta eipä voi mitään kun EI OLE MITÄÄN MISTÄ ILOITA. Vuosikausiin en ole ollut rakastunut, enkä edes kunnolla ihastunut. Enkä enää edes viitsi koska A. Ei täällä ole missäään kiinnostavia miehiä. B. Kiinnostavat ei kiinnostu musta (paitsi tietysti pannakseen mua epätoivoissaan). C. Ei tässä enää uskalla kehenkään rakastua kun kaikki tuntuu olevan kusipäitä.


Keksikää mun elämästä jotain positiivista, niin lopetan tämän vaikka heti. Tai opettakaa mulle miten olla ilomielinen, kevytkenkäinen juoppolutka.


EDIT 23.9. : Hahaa, galleria-angstaus, jokaisen angstiteinin rakkain harrastus :_D "ei ole mitään mistä iloita" < yhyy,nyyh. No, semmosta tää on, syytän univajetta ja stressiä ja puutetta. (Öh, kuulostan niiltä juoppolutkilta mutta empä vaan ole kun en kykene antamaan kelle tahansa vaikka olisin kuinka puutteessa.) Hahaa, maailmassahan ei vaan ole isompia ongelmia kuin mun ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.