IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

1. tilanne:
Olet tulossa kouluun ja menossa ovesta numero 1, kuitenkin sivusilmällä huomaat että henkilö X on menossa ovesta numero 2. Yhtäkkiä päähäsi tulee ajatus mennä samasta ovesta kuin henkilö X, mutta toisaalta et kehtaa lähteä enää ovelle 2 (koska olet jo ovella 1). Otat pari askelta kohti ovea 2 kunnes nolostuneena päätät palata ovelle 1. Loppuen lopuksi kompuroit omiin jalkoihisi.


2. tilanne:

Keskustelet kaveriesi kanssa koulun aulassa. Henkilö X kävelee kohti ja tulee aivan viereen. Hengityksesti salpautuu ja rukoilet että henkilö X sanoisi sinulle jotain.

3. tilanne
Istut penkillä juttelemassa kaverisi kanssa kunnes huomaat että henkilö X on kävelemässä ohi. Yrität tiukasti olla katsomatta tyyppiä vaikka mieli tekisi tuijottaa.

4. tilanne
Henkilö X seisoo portaikossa. Kävelet ohi ja satut vilkaisemaan häntä. Henkilö X seisoo selin suhun nähden joten katseesi valuu pakostakin vähän alemmas. Yhtäkkiä huomaat vastustamattoman tarpeen puristaa tämän peppua.

5. tilanne
Olette aulassa, katsot henkilö X ja tämä katsoo takaisin. Joko: A. hymyilet hänelle tai B. käännät katseesi pois. Jälkikäteen mietit hymyilikö henkilö X juuri sinulle.

6. tilanne
Löydät itsesi googlettamassa henkilö X:n nimeä

7. tilanne
Huomaat kirjoittavasti h

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.