IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onnekseni mulla ei ole seksielämää enää. Eipähän musta tulee ainakaan mitään teiniäitiä joka haluaa tappaa lapsensa koska mun elämä olisi siinä. Ohi. Mun oma vastuuttomuus pilaisi koko mun elämän. So long ura. So long biletys. So long ulkonäkö ja nuoruus.
Abortinhan minä tietenkin tekisin jos ajoissa huomattaisiin, mutta mitä jos ei huomattais? Mitä sitä sitten tekisi? Ja mitä jos lapsi olisi yhden yön jutun tulos? Miehestä ei kuuluisi takuulla enää mitään, ei sillä että poikaystävästäkään välttämättä kuuluisi.
Mä ihailen kyllä jos joku voi alle 25-vuotiaana pitää lapsen mutta mä en voisi. Se pilaisi mun suunnitelmani ja oikeasti koko elämäni. En mä varsinaisesti lapsia vihaa tai mitään mutta ne rajoittaa elämää aivan liikaa enkä voi ymmärtää miksi joku pitää vapaaehtoisesti lapsen alle 25-vuotiaana. 25-vuotiaskin olisi mun tapauksessa liian nuori sillä mä valmistun yliopistosta luultavastioa vasta noin 28-vuotiaana. Ja työelämässäkin pitäisi keretä olla.
Kyllähän minä tiedän että naisen hedelmällisyys laskee hänen täytettyään 30 mutta entä sitten? Ei mulla ole kauheaa intoa hankkia lasta enkä sitä tee ennen kuin olen n. 30-vuotias. Paljastettakoon että minäkin olen vahinkolapsi ja äitini tuli raskaaksi 30-vuotiaana. Joten in your face, sitäkin tapahtuu, ei 30-vuotias mikään ikäloppu ole.

En tuomitse tällä tekstillä ketään mutta itse en pystyisi samaan IKINÄ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.