IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vappuangst jo pari viikkoa etuajassaTorstai 16.04.2009 15:25

Tosiaan, olen tässä miettiny että tänä vappuna voisi jopa panostaa vähän ITSEENSÄ eikä siihen juomapuoleen niinkuin parina viime vuotena on tullut tehtyä *nolous*. Jos olisi toivoa pysyä suht selvänä, voisi jopa laittaa tuon ihanan peruukkini mitä käytin penkkareissa esiintyessäni Poison Ivynä. (Jos Jaakkoa on kuunteleminen, niin nyt voisin olla Red Sonya, hahaa, tällä ulkonäöllä??)

Itseasiassa varsinainen ongelma ei yllättäen olekkaan oma ulkonäköni vaan äitini. Menin sitten lupaamaan että stailaan ja maskeraan sen Vappuhäppengiin (te jotka ette asu Valkeakoskella tuskin tiedätte että mikä hitto se on). Pitäisi keksiä jottain hassua mutta ei mielellään kauhean rumaa, koska valitettavasti äiti uskoo mun maskeerauskykyihin :'D Ei sillä, olen mä sen kaikkina aikaisempinakin vuosina meikannut mutta tällä kertaa tosiaan pitäisi keksiä jotain ekstraa. Apuva!!

Ja tosiaan Vappuhäppening taitaa olla ens viikolla :/ Tietysti sitä voisi käydä Tampereella Punanaamiossa tai Naamiohuveissa ja katsoa sieltä jotain. Samalla voisi mennä katsomaan että tuleeko musta ylioppilasta :'D

Töitä ei ole kuulunut ja rahatilanne on jotain huonon ja persaukisen väliltä. Baarireissut jää ilmeisesti sitten vähiin. Toivon mukaan vappuna on hyvä sää, jotta voidaan istua Koskenrannassa aamuun asti ja toteuttaa mun jokavuotinen suunnitelma, josta tällä hetkellä tietää vain Mirva ja Nennu. Kaikkina edellisinä vuosina suunnitelma on onnistunut (vaihtelevalla laadulla) mutta onnistunut kuitenkin. Ja Lissu kuulemma tekee mulle simaa, jei!! ^^ Josta tulikin mieleen, että pitäisi soittaa toiselle Mirvalle mun salmaripullosta, joka jäi niille sillon pari viikkoa sitten, kun olimme jälleen kerran Mirvalla aloittelemassa.

Ai niin, ja pitäisi soittaa katsastuskonttorille jos vaikka mun ajokorttini olisi saapunut sinne!

....ja tietysti lukea pääsykokeisiin...

So much to do and so little time...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.