IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Trallalalaa, siis puhutsä mulle?Keskiviikko 29.04.2009 07:16

Eli jos on jotain sanottavaa, tulkaa sanomaan se TÄNNE älkääkä kirjoitelko häirikköviestejä sähköpostiini. Pitäisi tietysti varmaan ottaa se imarteluna, että ihmiset viitsii nähdä niin hirveästi vaivaa kirjoittaakseen mulle niitä ihania sähköpostejaan ja puhumaan minusta. Olen kyllä otettu, että pidätte minua näin mielenkiintoisena ihmisenä.
Valitettavasti en kuitenkaan ole kovin hyvä sähköpostinkäyttäjä joten voisitteko olla niin ystävällisiä ja tulla kertomaan asianne kasvotusten. Olisi mukava kuulla muita asioita musta joita en vielä tiedä, mutta te tiedätte. Enhän itse ollenkaan tunne itseäni.




Tosiaan, minä olen mikä olen eikä mun pitäisi joutua pyytelemään sitä anteeksi. Jos kerran olen niin inhottava niin miksi ette saman tien vaan ammu kuulaa mun kallooni? Vai menettäisittekö puheenaiheenne ja egobuustin antajan? Tässä maailmassahan ei ole muita kiusattavia, herkkiä ihmisiä jotka eivät ole tehneet teille mitään pahaa.



Jos te oikeat ystäväni kuulette jotain niin toivon ettette usko tai ainakaan käänny mua vastaan sen perusteella mitä olette kuulleet. Sen ei pitäisi vaikuttaa mitenkään mihinkään.


Ja te muut ihanat ihmiset, lähettäkää vain "fanipostia" ja tiedotteita omasta elämästäni, itsehän kun en ole osallisena siinä enkä tiedä mitä siinä tapahtuu/on tapahtunut.


Kiitos ja kumarrus

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.